Ducem povestea mai departe?!

Ne plac provocarile! Voua?

 

Dupa aproape douazeci de ani in care am comercializat usile produse de firme de prestigiu,suntem hotarati sa facem un pas inainte!

Constienti de drumul lung pe care il avem de facut impreuna pentru a va oferi si mai multe produse asa cum va doriti suntem in punctul in care trebuie sa luam o decizie referitoare la creearea si producerea unei usi care sa intruneasca cele mai dorite calitati de catre dumneavoastra! Nu vrem sa repetam problema de la inceputul activitatii noastre si sa credem ca stim mai bine ceea ce va doriti!

 

 

usa-z

 

 

 Pentru aceasta ne-am decis sa va cerem ajutorul!

Nu dorim sa producem o usa superstandardizata ci sa gasim o solutie pentru a va oferi o usa care sa se apropie cat mai mult de conceptul de usa „la comanda” astfel incat,intr-un final, dumneavoastra sa puteti spune: „Am o usa cum alta nu-i! ” 🙂

 

 

 

 

 

  • Si pentru ca de undeva trebuie sa pornim, ne-am gandit sa incepem cu usa care ne-a facut celebri in Arad si ne-a adus atata satisfactie in timp! Usa din gama Fullsafe reprezinta cea mai buna baza pentru ceea ce avem de gand sa facem! Aceasta este cea mai buna structura de usa pentru apartament comercializata de noi, care de aproape 18 ani isi dovedeste fiabilitatea si reuseste sa mentina un raport calitate-pret foarte bun! Usa este gandita sa aiba o rezistenta la efractie minim in clasa 3 ceea ce este deja peste marea majoritate a usilor vandute in Romania si poate fi usor personalizata.

 

  • Asa ca de aici asteptam sugestiile dumneavoastra pentru a ajunge in punctul in care sa aveti posibilitatea de a a achizitiona usa visurilor voastre. Puteti alege orice doriti de la vopsiri in culori sau texturi speciale, finisaje deosebite, echipare cu feronerie in diverse culori si forme sau utilizarea ultimelor descoperiri tehnologice si gadget-uri pentru personalizarea usii! Ati vazut ceva ce v-ar placea? Faceti o poza si trimiteti-ne!

PrintNu credem ca ar trebui sa reinventam o usa dar poate o schimbare de optica sau o combinatie noua de elemente de accesorizare ar fi o solutie de a impulsiona regandirea rolului usii de intrare spre ceea ce inseamna cu adevarat o usa in secolul 21.

 

Si pentru ca sa existe si o rasplata pentru acest efort sau contributie,cea mai inspirata solutie ( care poate fi pusa in practica!!! ) va fi premiata cu insasi usa creata! 

Pentru acest premiu va fi luata in calcul orice idee,insotita sau nu de poze sau desene,cu datele dumneavoastra de contact venita pana in data de 31.01.2017, ora 23.59 pe orice canal de comunicare al companiei Brixia, e-mail, Facebook sau adresa showroom-ului din Arad.

 

Sugestiile venite dupa data limita vor fi luate in considerare pentru scopul final dar nu vor intra competitie pentru premiu!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.