Serviciu montaj uși

Montaj uși

 

  Montarea ușilor este un aspect destul de delicat, de luat în considerare atunci când ne punem problema schimbării lor. După cum am dezbătut și în articolele precedente, mai întâi alegem ușa conform criteriilor esențiale legate de funcționalitatea ușilor. Următorul pas este montarea. Tocmai de aceea vă sfatuim să vă gandiți și la etapa aceasta în momentul în care faceți achiziția.

 

  Cel mai simplu este să alegeți un furnizor de uși care să se ocupe și de montaj și chiar de servisarea ușii de-a lungul timpului, atunci când va fi nevoie. De ce? E simplu:

  1. Nu mai pierdeți timp căutând pe altcineva pentru asta, aveți deja contactul furnizorului;
  2. Cine lucrează în acest domeniu trebuie să aibă cunoștințe temeinice despre uși, încât să poată face montajul fără greșeală, fără prea multă mizerie și în timp util
  3. Furnizorul de uși are un program de lucru și un sediu la care îl găsiți sigur, chiar și în cazul în care numărul de telefon nu mai este valid;
  4. E în interesul furnizorului de uși să ofere serviciul de montaj uși atâta timp cât acest aspect contribuie la conturarea caliității sale de profesionist în domeniu și la câștigarea încrederii.

 

  Montajul ușii presupune măsurarea golului de ușă. Firește, cel mai simplu este ca ușa nouă să aibă dimensiuni identice cu cea veche. Însă acestea pot fi și diferite. În cazul în care dimensiunile noii uși sunt mai mari, golul de ușă trebuie lărgit, lucru care presupune un efort suplimentar. Ne vedem nevoiți să specificăm că, indiferent că lucrați cu un montator persoană fizică sau cu unul al unei firme specializate, veți fi taxat suplimentar pentru orice lucrare în plus.

 

  Cu cât persoana care vă montează ușa își stăpânește mai bine meseria, cu atât lucrurile sunt mai simple pentru dumneavoastră, nu va mai fi nevoie să-l supravegheați și mai ales nu vă veți confrunta cu probleme ulterioare. O ușă montată corect, drept, este utilizată corect, nu se balansează atunci când e lăsată întredeschisă și se închide bine. Gâdiți-vă ce poate însemna să schimbi o ușă cu așteptările de a avea o problemă rezolvată și cu rezultate care să necesite alte intervenții sau care să provoace deteriorarea ușii și accesoriilor într-un interval de timp foarte scurt! Desigur, nimeni nu se naște învățat, toți facem greșeli, dar atunci când noi suntem afectați de ele, este neplăcut. Tocmai de aceea vă recomandăm să faceți alegeri din rândul experților în domeniu, evitând astfel situațiile cu bătaie de cap.

 

  Exact în această ordine de idei, de preferat este ca achiziționarea ușii să fie parte a unui pachet care, pe lângă produs, să includă și servicii aferente, cum ar fi transportul, montajul, garanția, service-ul și accesoriile. Să nu uităm că, de cele mai multe ori garanția vine la pachet cu serviciul de montaj, ceea ce confirmă importanța acestui lucru.

 

  De aproape două decenii de când comercializăm uși, noi, cei de la Brixia, am acumulat experiență și vă oferim uși de calitate premium, împreună cu toate serviciile aferente, așa că vă așteptăm!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *