magazin de uși

Magazin de uși – e-shop Brixia

De aproape două decenii aducem în România uși de calitate superioară, pentru multiple destinații, fiind parteneri de încredere, așa cum pot confirma și clienții noștri. Am început cu un singur model de uși de intrare în casă, apoi, cererea variată ne-a determinat să ne lărgim viziunea și să ne extindem portofoliul de produse, mergând de la ușile pentru spații private, până la cele pentru clădiri publice și industriale.

Sediul și showroom-ul este în Arad, însă dăruirea și know-how-ul ne-au susținut în depășirea granițelor județului, prin parteneri. Am ales să lucrăm cu parteneri internaționali, lideri de piață care promovează siguranța, confortul și longevitatea date de calitate. Am decis să gandim în spiritul viitorului. Fie că vorbim de proiecte imobiliare, de expunerea cataloagelor de produse în locațiile partenere sau de recomandarea unui client, ușile aflate sub umbrela Brixia părăsesc showroom-ul prin noi parteneri, pentru a ajunge în destinații mai îndepărtate, cu prețul unor eforturi suplimentare. Asta deoarece calitatea răzbate.

Din felul în care a evoluat totul în ultimii ani, am înțeles că lucrurile pot fi totuși simplificate și mai mult. În aceeași ordine de idei, am stat și ne-am gândit cum ar fi să-ți ușurăm viața atunci când vrei să achiziționezi uși și să-ți arătăm câtă considerație avem pentru timpul tău. De aceea, îți vom răsplăti căutările cu rezultate pe măsura așteptărilor tale. Lucrăm de ceva vreme la un site prin intermediul căruia vei putea urma un singur drum complet în achiziția de uși, fără să te ridici de pe scaun, chiar din fața ecranului tău. Prin urmare, vei accesa magazinul de uși online, unde vei putea găsi produse pe care le vei vedea – pentru că știm cât de important este designul pentru tine. Tot aici vei găsi și specificațiile tehnice de care ai nevoie, de la materialul din care ușile sunt confecționate și dimensiuni, până la dotări și accesorii, modele și culori. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare pe care nu le găsești pe site, îți putem oferi toate detaliile la telefon sau chiar și pe e-mail.

Imaginează-ți, deci, cum ar fi ca în loc să irosești ore întregi prin magazine de uși căutând – fără să mai pui la socoteală drumul parcurs pănă acolo, dus și întors – să poți sta comod pe scaun acasă sau la birou, să accesezi shop-ul magazindeusi.ro, să comanzi și apoi să aștepți să-ți fie livrate ușile direct… la ușa ta. Scapi de grija transportului și economisești timp. Am omis să precizăm că vei putea plăti în deplină siguranță, pentru că am luat toate măsurile în acest scop. Dorim să specificăm că, din grija pentru ca ușa să-ți fie livrată în stare perfectă, adică așa cum iese din fabrică și depozit, feroneria va fi transportată separat, pentru a proteja la maximum contra zgărieturilor suprafața foii de ușă.

Iată, deci, în ce fel am decis să valorificăm evoluția tehnologiei și să o punem în slujba tuturor celor care doresc să achiziționeze uși Brixia. Așa că Așa că te așteptăm în online shop, pe magazindeusi.ro!

Pur și simplu uși

Pur și simplu uși

Când avem nevoie să separăm niște spații între ele, căutăm pur și simplu uși. Acesta este principalul rol al ușii: să închidă spațiul, să separe, pentru izolare, liniște sau din alte motive.

Însă diversitatea nevoilor și a ofertei din piață, precum și evoluția spectaculoasă a tehnologiei care merge mână-n mână cu design-ul, a determinat o explozie de produse care s-ar putea să te facă să te simți ca un neștiutor, în momentul în care vânzătorul îți pune mai multe întrebări, încercând să identifice ce îți trebuie ție. Răspunsul tău inițial ar putea fi pur și simplu uși.

Fie că vrem sau nu să recunoaștem, suntem un popor de oameni secretoși care închid ușa ori de câte ori au de zis ceva ce nu trebuie să ajungă dincolo de ea. Dacă ar fi să aruncăm o privire spre popoarele mai civilizate ale lumii, am putea descoperi că în Japonia anilor 1600, locuințele aveau uși shoji din hârtie care, în mod precis aveau doar rolul acesta de delimitare a spațiilor. Categoric, o taină rostită în spatele unei asemenea uși n-ar fi putut rămâne ascunsă. Dar trebuie să știm: japonezii acelor vremuri ascundeau toate neliniștile și problemele lor sub un văl de diplomație și bune maniere, dincolo de care nu bănuiai că putea fi nimic suspect – dacă nu erai suficient de sprinten la minte, bineînțeles.

Siguranța însă este un aspect esențial de luat în calcul în momentul cumpărării unei uși de intrare. Acesta e motivul pentru care sintagma pur și simplu uși nu este suficientă. De fapt, dacă spui ușă de intrare, te referi la aceea care se încuie cu cheia și este suficient de robustă, ca să facă față unei tentative de spargere. Dacă pe lângă funcția de siguranță ușa mai poate avea și altele precum izolarea termică și fonică, atunci e și mai bine. Doar că aceste calități presupun o tehnică mai complexă și niște materiale adiacente, ceea ce se va simți în mod sigur și la preț.

Pentru interioarele rezidențiale accentul cade mai mult pe design. Dacă nu ai preferințe extravagante, probabil vei alege pur și simplu uși de interior. Ca materie primă, pentru acestea se merge mai mult MDF, acesta fiind un material prieenos cu mediul, iar foile de ușă create din aceste plăci sunt ușoare și potrivite pentru interior.

În spațiile publice, cerința cea mare merge în direcția acelor uși care rezistă bine la trafic intens. Structura metalică oferă cele mai bune răspunsuri în această privință. E clar, într-un asemenea context e nevoie de ceva deosebit de ceea ce întâlnim în zona rezidențială. Dar dacă mergi la un magazin în care se comercializează pur și simplu uși, așa cum este Brixia, ai toate șansele să primești ceea ce ai nevoie. Pentru că un astfel de magazin care are și o anumită longevitate și tradiție, deține pe lângă acestea și cunoștințe aprofundate în domeniu și un portofoliu de furnizori care oferă o mare diversitate de uși.

Așadar, când cauți pur și simplu uși, oricât de sofisticate ar fi, te așteptăm în showroom-ul din Arad sau pe shop.

Uși de interior izolatoare fonic

Uși de interior izolatoare fonic

Când te gândești la uși de interior, iei în calcul, în primul rând, partea estetică a acestora. Vezi în ușă un accesoriu care contribuie la conturarea design-ului interior al locuinței, fără a da importanța cuvenită funcționalității. Te duci în magazin și te uiți la culoare, la textură, încerci să-ți dai seama dacă e compatibilă cu celelalte elemente, respectiv parchet, gresie, zugrăveală. Te întrebi dacă este conformă stilului tău, analizezi uși de interior cu foaia simplă, cu ochi de sticlă sau modele și neglijezi alte aspecte care au însă o importanță majoră.

Faptul că te afli în incinta locuinței, în siguranță, adică ferit de pericole din exterior nu înseamnă totuși că manifești o permanentă dispoziție necondiționată către împărtășirea tuturor momentelor zilei cu toți membrii familiei tale. Pe lângă banala nevoie de liniște pe durata somnului, mai există totuși și cea de intimitate. Cea din urmă are un sens destul de larg, așadar apare întrebarea dacă ușa de interior, prin simpla închidere, reușește să asigure confortul intimității absolute.

Nuditatea dincolo de ușa închisă nu este singura situație care necesită un spațiu intim, ferit de alte prezențe. Ceea ce dorești să ții departe de ceilalți nu este perceptibil doar vizual, ci și auditiv. Deci simpla închidere a ușii în clanță sau folosirea cheii nu garantează intimitate absolută. Vocile se pot face auzite și dincolo de ușa închisă, iar în spatele unei uși încuiate poate sta un mic curios care trage cu urechea. În plus, în liniștea asurzitoare a nopților, orice zgomot răzbate cu ușurință. De aceea e bine ca în momenul în care cauți uși de interior să te interesezi și de capacitatea de izolare fonică a acesteia.

Nu-ți imagina că vei găsi uși de interior cu capacitate ridicată de izolare fonică, precum cele de intrare în locuință, pentru că ai putea avea surprize neplăcute. Însă ai grijă să te asiguri că se închid bine. Accesorizarea cu garnituri și prag nu va permite zgomotului să treacă liber de cealaltă parte a ușii de interior.

Pentru că tema de discuție nu este siguranța, ușa de interior nu va avea o foaie robustă. Ea trebuie să fie ușor de manevrat, în termeni actuali, user-friendly. Din acest motiv, materialele utilizate cel mai adesea pentru acest tip de uși sunt plăcile MDF confecționate de resturi de lemn compactate cu adezivi care să le confere rezistență, customizate cu folie în nuanțe variabile, corespunzătoare celor mai căutate esențe lemnoase.

Dacă ții foarte mult la confortul pe care ți-l dă intimitatea în propria cameră, poți opta pentru uși din gama celor utilizabile la camerele hotelurilor. Acelea răspund într-o măsură mai ridicată nevoii de izolare fonică. Însă, oricea-ar fi, ușa de interior nu va avea niciodată performanța de izolare fonică a celei de intrare, izolată cu vată minerală. Ceea ce poți să faci este să păstrezi un anumit echilibru necesar asigurării armoniei în viața socială, adică să nu te trezești strigând de parcă ai fi singur pe lume, pentru că nu volumul vocii asigură transmiterea mesajului, ci rostirea lui cu cap și coadă.

Iar pentru uși de interior de calitate, caută-ne!

Nu vom uita de unde-am plecat

Ca proprietar de afacere, dezvoltararea busines-ului – așa general cum sună sintagma aceasta, este obiectivul principal. Evoluția, ascensiunea este cel mai firesc lucru care trebuie să se întâmple de-a lungul timpului.

Întocmai precum un nou-născut care pășește în lume având doar un cod genetic ce urmează a-și pune amprenta asupra evoluției sale, o afacere debutează cu un anumit status, după care începe să evolueze.

Noi, de pildă, la Brixia, am debutat cu un produs destinat persoanelor fizice – ușa blindată de intrare în apartament. Obiectivul nostru a fost și este să ajungem în casele tuturor românilor cu cel puțin o ușă. Altfel, dacă e să facem un calcul care ar fi putut prezice într-un fel sau altul modul în care urma să se dezvolte afacerea noastră cu uși, punctul de plecare  arată cam așa: suntem localizați în Arad ceea ce a redus scara la minim în raport cu obiectivul, constrânși fiind de limitele geografice și de faptul că nu am luat în calcul posibilitatea livrării în afara orașului la acel moment. Deci potențialii noștri clienți erau acolo. Idealul nostru era, într-un fel sau altul, ca apartamentele din oraș să aibă la intrare ușa noastră. Fără îndoială, debutul a fost bun – produsul vândut era unul premium și nu aveam concurenți. Ulterior ne-am diversificat gama de produse, ca urmare a cererii diverse din piață.

Extinderea portofoliului de uși s-a făcut simultan cu cea a furnizorilor noștri. Cu timpul, am câștigat încrederea clienților, lucru care ne-a poziționat foarte bine în piață, chiar și în contextul în care au intrat în țară lanțurile de magazine de bricolaj. Am rămas fermi pe poziție atât în momentul în care ne-am vândut produsele, cât și în situațiile în care au apărut mici probleme. Ne-am asumat problemele și am căutat soluții. Orientarea spre client și rezultate ne-a adus un nou plus de imagine.

Dincolo de aspectele de business, suntem oameni și lucrăm cu oameni. Trecerea de la clienții persoane fizice la parteneriatele cu alte afaceri s-a făcut în urma creării unei relații de încredere, cu miza unui câștig reciproc avantajos. Deși în general migrarea  către o treaptă superioară în business se caracterizează printr-o automatizare a sistemului de lucru cu scopul eficientizării procesului, nu a existat niciun moment în care să neglijăm relațiile cu clienții. Am preferat să ne păstrăm modestia.

Navigând pe website-ul Brixia în căutare de informații care să te ajute să alegi ușa potrivită, vei găsi siglele câtorva clienți cărora le-am oferit uși menite să răspundă nevoilor lor. Sunt nume sonore care te fac să exclami de uimire. Însă dincolo de nume, acolo sunt oameni care au crezut în noi. Au făcut-o exact în aceeași măsură în care au contat pe noi și primii noștri clienți – persoane fizice pe care continuăm să-i prețuim și să-i tratăm cu aceeași atenție și același interes ca pe cei care au contribuit la creșterea exponențială a afacerii noastre. Credem în modestie și de aceea ne-o vom păstra oriunde ne va purta succesul. Nu vom uita niciodată de unde am plecat, prin care ușă am intrat în viețile clienților noștri.

Uși ecologice

Nu-i așa că te bucuri de venirea primăverii, de mugurii, florile și de verdele proaspăt și crud al copacilor și ierbii? Exact așa cum natura îți oferă motive de bucurie încă de când se trezește la viață și până toamna târziu, și tu trebuie să te gândești să o protejezi.

Te întrebi cum poți face asta? Pas cu pas. Sau optând pentru uși ecologice – am spune noi.

Cum domeniul nostru de activitate este comercializarea de uși, facem tot posibil să fim niște fii vrednici ai mamei Terra, oferindu-le clienților noștri uși ecologice, prietenoase cu mediul.

Dar hai să vedem ce anume înseamnă asta.

Am ales așadar să comercializăm uși din lemn masiv sau realizate din paneluri din lemn deoarece acesta e un material natural, nepoluant, care nu are efecte negative asupra sănătății umane. Se spune că lemnul respiră, fiind un bun izolator termic și în același timp permițând un schimb de aer între interior și exterior, ceea ce aduce atmosfera la o stare perfectă de echilibru. Ceea ce pare a fi mai puțin eco-friendly în această discuție este tăierea copacilor de la care provine lemnul. Ei bine, atâta timp cât tăierile se fac din păduri în care se fac plantări și tăieri în acest scop, fără a se afecta echilibrul ecosistemului, totul este în regulă.

O altă variantă de producție de uși ecologice este cea care are la bază utilizarea plăcilor MDF și HDF. Acestea sunt  plăci fabricate din resturi de lemn tocate foarte mărunt – lemn rezultat din prelucrare, deci resturile sunt practic reciclate. Ușile ecologice astfel realizate sunt potrivite pentru delimitarea spațiilor interioare, în clădirile rezidențiale sau de birouri.

Prin prisma durabilității, și ușile metalice sunt o variantă de uși ecologice. În această categorie se înscrie brandul Hormann ce oferă o gamă extrem de diversificată de uși pe care noi le recomandăm îndeosebi în spațiile industriale, unde condițiile speciale cer rezistență. Pentru a face față inclusiv la temperaturi extreme, umiditate și alți agenți fizici, precum lovirile și chimici precum substanțe acide, ușile ecologice Hormann sunt vopsite în câmp electrostatic și testate. Pe lângă aspectul legat de armonia cu natura și durabilitate, confortul este un alt motiv pentru care merită să alegi acest brand. De ce ai vrea să-ți bați capul schimbând uși, când poți conta pe una bună?

La fel de prietenoase cu mediul sunt ușile din sticlă întrucât aceasta nu este un material poluant și pe lângă rezistență, conferă și eleganță spațiilor. Din sticlă simplă sau montate pe rame metalice, acest tip de uși ecologice se pretează foarte bine la spațiile comerciale, restaurante și chiar la birouri.

Orientarea pieței spre tendința de protejare a planetei a dus la dezvoltarea auxiliarelor concepute pe același principiu. Astfel au apărut baițurile și lacurile ecologice, nepoluante, pe bază de apă. Iată, deci soluții există, important este și să ne dorim să le folosim. Iar când optăm pentru ceea ce ne oferă natura, să o facem responsabil.

Din respect pentru planeta noastră, am optat pentru sustenabilitate, concept în care se înscriu toți furnizorii noștri. Deci, dacă și tu dorești uși ecologice, alege Brixia!

Brixia - partener furnizare usi

Brixia – partener furnizare uși

Salut! Ești dezvoltator de proiecte imobiliare și cauți un partener care să-ți furnizeze materiale de calitate pentru clădirile pe care le construiești? Atunci putem să-ți fim de folos cu orice tip de uși dorești: de intrare în imobil, în apartament, în casă, în spațiul comercial sau cel tehnic.

De aproximativ 20 de ani suntem activi în domeniu. Dorim să ne extindem în toată țara și, așa cum ne-am făcut la început un profil de specialist în domeniu pe plan local, adică în județul Arad, ne-am extins treptat în regiunea de vest a țării și ne dorim să fim prezenți în casele tuturor românilor cu cel puțin o ușă.

Cine ne-a trecut pragul până acum, s-a convins că poate găsi la noi tot ce-și dorește, începând de la consiliere de specialitate, până la uși care răspund tuturor nevoilor. Și nu, n-o să te întrebăm ce vrei ca să-ți spunem că avem exact acel lucru și nici n-o să-ți băgăm pe gât alte uși decât cele care te interesează pe tine. Ci o să te ascultăm întâi cu maximă atenție, ca să înțelegem ce fel de uși îți dorești.

Credem în calitate, durabilitate și performanță și acestea sunt criteriile conform cărora am ales să lucrăm cu furnizori care investesc în cercetare și revin permanent pe piață cu uși menite să facă față celor mai diversificate situații problematice.

Pentru că gândim proactiv, am căutat mereu să le oferim românilor uși cu ajutorul cărora să depășească cele mai neașteptate probleme posibile. Am început cu o ușă antiefracție pe care am adus-o din afara țării. Aceasta a fost ușa care ne-a deschis calea către cererea din piață.

Se spune că proba de foc pe care o are de trecut o afacere e pragul de 10 ani. Iată-ne în fața celui de-al doilea deceniu. De-a lungul celor două decenii am deservit clienți persoane fizice și juridice. În ambele situații ne-am ținut și continuăm să ne ținem promisiunea, drept pentru care oferim ușile împreună cu serviciul de montaj și cu toate informațiile aferente, în vederea montării și utilizării corecte.

Actualii noștri parteneri se bucură de experiența pe care o avem în domeniu și pe care pot conta. În timp ce clienții persoane fizice pot beneficia de personalizarea produselor în funcție de preferințe, partenerii noștri care dezvoltă proiecte imobiliare au garanția stocurilor, a calității și a discounturilor aferente unor comenzi mai mari. Nu este de neglijat nici termenul de livrare.

Dar printre acestea foarte importantă este comunicarea. Ne place să fim onești și transparenți, ne place să punem pe tapet toate fațetele unei situații, lucru care ne direcționează întotdeauna către luarea de decizii în deplină cunoștință de cauză.

Faptul că spui lucrurilor pe nume, te poate pune uneori într-o lumină care pentru unii poate părea difuză. Dar de fapt e vorba de curaj și asumare, de coloană vertebrală. Dacă împărtășești aceleași valori ca și noi și ai nevoie de un partener de încredere în furnizarea de uși, hai să ne cunoaștem și să facem împreună o treabă bună!

Povestea unei afacei

Povestea unei afaceri

Cine deține o afacere care a depășit proba timpului rezistând mai mult de 10 ani, are de spus o poveste cel puțin interesantă despre asta. Oricât de simplu arată lucrurile din exterior și oricât de progresiv pare a fi cursul lucrurilor, numai cine este în interior poate spune dacă suișurilor le-au corespuns tot atâtea coborâșuri sau cât de abrupte au fost la un moment dat pantele către care i-a mânat drumul.

Există, cu siguranță un anumit cadru în care se desfășoară totul, iar felul în care arată acesta influențează maniera în care începe o poveste și poate chiar cursul ei. Dar mai presus de acest lucru este modul de gândire și capacitatea de a găsi portițele de ieșire în situațiile în care ajungi într-un impas. Ca să poți merge mai departe însă este esențial să gândești ca un cercetător care a descoperit un tărâm nou. În acest caz, ori de câte ori ți se ivește în cale un zid, trebuie să știi că menirea ta este nu neapărat aceea de a-l dărâma, cât cea de a-l sparge încet.

Poți crea mai întâi o fereastră. Este suficient pentru a descoperi o nouă perspectivă și pentru a-ți continua cercetarea. Iar mai apoi, după ce ai zărit poteca, urmează să-ți lărgești perspectiva. Extinzi gaura din zid, înlocuiești fereastra cu o ușă. Ieși și pornești mai departe întru explorarea pământului nou.

Continui pentru o vreme să bătătorești poteci, apoi, într-o dimineață te trezești cu gândul că luminișul prin care trece poteca descoperită nu-i dă voie soarelui să te încălzescă pe cât ai vrea. Scoți o toporișcă și începi să tai din rămurelele care te umbreau. Când ceilalți doritori de lumina și căldura solară descoperă că prin preajma lor există cineva care mai mult decât să-și dorească ceva s-a ridicat din poziția de șezut și a trecut la acțiune, au început să vadă în el ceva mai mult decât până în momentul acela, au devenit atenți și timpul le-a confirmat, de fapt, existența unui șef de trib. Au venit să te cunoască, pentru că aveau nevoie să li se spună cum să aducă lumina și în casele lor.

După un timp, tu însuți ai descoperit un cercetător ca și tine. L-ai studiat întâi de departe, apoi ai decis că e mai bine să-l cunoști. Ați descoperit că aveți țeluri comune și împreună ați clădit un pod.

Ei bine, cam așa arată de obicei în sensul cel mai abstract, povestea unei afaceri. Este un ciclu de cercetări, acțiuni și conexiuni, fiecare din cele trei segmente deținând rolul său extrem de important. Este deci vorba de multă muncă, de curaj necesar atunci când pășești în întuneric cu riscul de a călca în gol și de deschiderea de a vorbi pe limba tuturor, pentru că, înainte de toate afacerile se fac cu oameni. Prin serviciile de calitate și relațiile oneste cu clienții – persoane fizice sau juridice, se clădește încrederea. Aceasta, odată câștigată, devine eticheta care-ți va deschide următoarele drumuri. Cam asta e. Povestea noastră concretă, o poți descoperi aici.

Usi spatii birouri

Uși pentru spații comerciale

Ca proprietar al unui spațiu comercial, ce te interesează cel mai mult la ușa de intrare?

Deși aspectul acesteia este extrem de important, pentru că vorbește despre imaginea locației, ideal este ca ușa ta să fie una prietenoasă cu clienții. Trebuie să fie o ușă ușor de deschis chiar și pentru copii, să nu fie grea, să o poți manevra chiar dacă nu ai abonament la sală, să permită accesul facil în ambele sensuri și înșiruirea poate continua. Cu alte cuvinte, ușa ta trebuie să fie atât de funcțională încât să transmită urarea „bine ai venit!” cu sau fără acest mesaj scris la intrare.

Gândește-te că depinzi de clienții care-ți intră în spațiul comercial și că ceea ce îi readuce la tine este felul în care îi faci să se simtă. Prin urmare, fă ca urarea de bun venit să nu fie doar un clișeu, ci o promisiune pe care o îndeplinești față de clienții tăi până în clipa în care aceștia au ieșit pe ușă.

În acest sens, cele mai potrivite uși de intrare în restaurant sau magazin sunt cele duble, cu deschidere în ambele sensuri, ceea ce ușurează traficul chiar și în intervalele aglomerate ale zilei, fără a bloca accesul. Din categoria de uși prietenoase cu utilizatorul fac parte și cele care nu necesită închidere manuală a clanței, cu sistem de presiune a aerului.

Firește, dincolo de aspectele care vizează interacțiunea cu utilizatorul, o calitate deosebit de importantă este rezistența la trafic intens, lucru pe care îl pot garanta doar ușile special create pentru acest scop. Tocmai de aceea, când mergi să alegi o ușă pentru spațiul comercial, pentru un domeniu public în care se perindă multă lume, îți recomandăm să specifici clar destinația ușii pe care o comanzi.

Robustețea este un aspect ce derivă din durabilitate. Este necesar ca ușa de intrare în local să fie robustă și să opună rezistență la șocuri, loviri și manipulări energice și agresive. Nu toți oamenii sunt la fel de delicați și nu toți au aceeași finețe. Tocmai de aceea vei dori ca intrarea în spațiul tău comercial să se facă printr-o ușă puternică, compactă, bine ancorată în perete.

Dacă îți place să remodelezi frecvent spațiul pe care îl deții, probabil că durabilitatea nu e o calitate care să se justifice. Dar te asigur că în aceasta se reflectă rezistența la alți factori precum lovirile și că, dacă nu te va feri de cazuri de forță majoră, cel puțin nu te va lăsa paznic în cele mai inoportune momente, rămânând pe avarii.

Așa cum am specificat și la început, e important design-ul ușilor de intrare. Ele trebuie sa-l aibă pe ”vino-ncoa’” pentru a-ți face afacerea profitabilă. În acest sens, un efect deosebit au ușile de sticlă ce permit privirii să pătrundă până în interior și să dicteze creierului și inimii dacă să intre sau să-și continue drumul.

Te-ai edificat sau ești și mai confuz? Ceva lămuriri mai găsești în pagina noastră de uși tehnice sau poți veni direct la noi în showroom sa-ți dăm direct ușa potrivită.

 

Usa viitorului

Ușa viitorului

Am fost singurii care vindeam uși antiefracție la sfârșitul secolului trecut. Ne gândim acum la ușa viitorului. Nu știm ce urmează să se întâmple, dar știm că atunci când îți dorești ceva, te mobilizezi, întinzi antenele către toate semnalele primite, le procesezi și apoi mai faci un pas înainte.

Viteza cu care evoluează lucrurile și posibilitățile pe care tehnologia ni le pune la dispoziție sunt variabile ce ne pun imaginația la încercare. Producătorii duc cât de departe pot soluțiile ce răspund solicitărilor venite de la clienți. La rândul lor, aceste solicitări au venit ca o consecință a problemelor apărute sau ca un răspuns la anumite nevoi. Așa a apărut și ușa antiefracție – ușa viitorului anilor ’90. Nevoia de intimitate a adus după sine ușa antifonică, cea de protecție împotriva frigului a fost completată de ușa termorezistentă. Ușile de sticlă au un anumit grad de termorezistență și sticla utilizată face față la lovituri puternice. Enumerarea poate continua la nesfârșit.

Ceea ce determină în continuare evoluția în domeniul ușilor este nevoia de confort, comoditatea. Cu siguranță că ușile cu senzor așa au luat naștere. De asemenea, foarte util este și sistemul acela de închidere lentă a ușii ce nu mai necesită manevrarea clanței după intrare sau ieșire. Ușor inestetice sunt avertismentele care spun „Nu închideți! Ușa se închide singură!”, dar în mod sigur și acestea vor dispărea în timp. Pentru că ușa viitorului este pe punctul de a-și face apariția.

Hai să facem un mic exercițiu de imaginație. E evident că trăim în era aplicațiilor, a device-urilor inteligente, dotate cu panouri de comandă cu ajutorul cărora putem să programăm anumite acțiuni. Mai mult decât atât, există tehnologie de recunoaștere facială disponibilă deja pe telefonul mobil. Intuiești unde vreau să ajung? Ai reușit să vizualizezi ușa viitorului care te vede, te recunoaște și-ți permite accesul în locuință fără ca tu să mai cauți cheile în geantă ca să descui sau să aștepți să ți se deschidă din interior? Dacă ești un realist pragmatic, probabil că îți pui deja întrebări referitoare la sursa de energie a acestei uși, la cât de sustenabilă e ideea. Dar când o asemenea idee poate contribui atât de mult la îmbunătățirea calității vieții, oamenii care vor să o ducă mai departe întorc situația pe toate părțile în căutarea răspunsului.

Chiar și fără alternative tehnice futuriste, orice om obișnuit intuiește că în incapacitatea de a deschide ușa viitorului din lipsă de energie, soluția clasică – cheia – rămâne valabilă. E exact ca în anecdota aceea în care curentul electric se amuză pe seama internetului, pe seama Google și a altor unelte ce se subordonează una alteia. Totul e să nu uiți de unde-ai plecat! Și dincolo de invitația la modestie a acestei zicători, noi vrem să punem accent pe partea pragmatică a problemei. Adică să nu ajungi să fii prizonier într-o încăpere închisă cu ușa viitorului și să nu mai știi să ieși – ca la exit games. 🙂

Ceea ce vrem să știi este că suntem cu ochii pe ultimele apariții în materie de ușa viitorului, așa că fii și tu cu ochii pe noi, dacă te pasionează inovația.

De ce sa alegi usi Brixia

De ce să alegi uși Brixia?

Ca în orice industrie sau în orice conflict, există întotdeauna un măr al discordiei, ceva care să împartă lumea în două. Unde vrem de fapt să ajungem? Vrem să-ți arătăm de ce să alegi ușile Brixia, în loc să faci genul ăsta de achiziție de la magazinul de bricolaj. Ca să putem să-ți oferim informații cât mai concrete, o să menționăm punctual motivele, prezentând ambele situații, urmând ca la final să tragi concluzia singur, fără a fi influențat în vreun anumit fel.

1. Nivelul de experiență

Brixia – Avem experiență de două decenii și pe măsură ce am dezvoltat afacerea, am învățat continuu tot ce s-a putut despre uși, adaptându-ne la exigențele de pe piață, la situațiile problematice, la soluțiile inovatoare apărute. Datorită experienței dobândite, te putem consilia și ghida în alegerea pe care o vei face, cu garanția satisfacției.

Magazine de bricolaj – Dat fiind fluxul de personal actual, este destul de greu ca persoanele care lucrează la raionul de uși într-un supermarket de bricolaj să acumuleze cunoștințele necesare unei consilieri experimentate. Nu poți conta 100% pe vânzător în privința calității.

2. Îi dăm clientului ce ne cere

Brixia – După ce am văzut că un singur tip de produs nu este răspunsul pentru diversitatea de cereri primite, ne-am extins portofoliul, punând la dispoziție o varietate de uși care să corespundă multiplelor cerințe.

Magazine de bricolaj – Dacă n-ai găsit ce căutai, trebuie să mai colinzi și alte magazine, sau să renunți la ceea ce voiai și să accepți ce este acolo sau ce vrea să-ți dea vânzătorul.

3. Alegerea furnizorilor

Brixia – Noi ne-am ales furnizorii. Am făcut-o complet informați, cunoscându-le produsele și crezând în ele. Avem un număr mic de furnizori, însă ușile pe care le avem de la aceștia acoperă toate solicitările, de la cele mai generale, până la cele speciale.

Magazine de bricolaj – Probabil că te interesează prea puțin cine sunt furnizorii, atâta timp cât găsești uși cu nemiluita. Dar e important să o găsești pe cea care-ți trebuie ție. Când le vezi pe toate acolo, știi să alegi?

4. Cui ceri socoteală cănd apar probleme? Vei primi și soluția, repede și fără scandal?

Brixia – Dacă întâmpini o situație neplăcută cu ușa luată de la noi, ne găsești tot aici – fizic sau la telefon. Ne asumăm tot ce ține de noi și mergem cu grija pentru bunul mers al lucrurilor până cât de departe se poate, cu servicii de transport, montaj și reparații.

Magazine de bricolaj – Aici s-ar putea să fie nevoie să aștepți, cramponat într-un șir de proceduri care să te țină pe loc, fără garanția rezolvării problemei. Dacă nu reușești să te înțelegi cu persoana responsabilă, ajungi să renunți frustrat și păgubit.

5. Promisiunea viitorului

Brixia – Afacerea noastră cu uși este un proiect pe care îl dezvoltăm în permanență. Unul din obiectivele noastre este ca fiecare român să aibă măcar o ușă Brixia. Tocmai de aceea, pasul următor este deschiderea magazinului online care va face posibilă efectuarea de comenzi și livrarea oriunde în țară. Actualmente avem colaboratori în ale căror puncte de lucru am amplasat cataloage sau am expus uși. Shopul va face posibilă vizualizarea produselor și va facilita achiziția fără deplasarea clientului.De ce te sfătuim să alegi uși Brixia. Sunt 5 motive justificate, expuse în comparație cu ofertele magazinelor de bricolaj. Te-am convins? Atunci te așteptăm!

Magazine de bricolaj – Probabil că și acestea au planuri de viitor, dar nouă nu ne sunt cunoscute. 🙂

Iată de ce te sfătuim să alegi uși Brixia. Sunt 5 motive justificate, expuse în comparație cu ofertele magazinelor de bricolaj. Te-am convins? Atunci te așteptăm!