fbpx
Înapoi la blog

Brixia – partener furnizare uși

Salut! Ești dezvoltator de proiecte imobiliare și cauți un partener care să-ți furnizeze materiale de calitate pentru clădirile pe care le construiești? Atunci putem să-ți fim de folos cu orice tip de uși dorești: de intrare în imobil, în apartament, în casă, în spațiul comercial sau cel tehnic.

De aproximativ 20 de ani suntem activi în domeniu. Dorim să ne extindem în toată țara și, așa cum ne-am făcut la început un profil de specialist în domeniu pe plan local, adică în județul Arad, ne-am extins treptat în regiunea de vest a țării și ne dorim să fim prezenți în casele tuturor românilor cu cel puțin o ușă.

Cine ne-a trecut pragul până acum, s-a convins că poate găsi la noi tot ce-și dorește, începând de la consiliere de specialitate, până la uși care răspund tuturor nevoilor. Și nu, n-o să te întrebăm ce vrei ca să-ți spunem că avem exact acel lucru și nici n-o să-ți băgăm pe gât alte uși decât cele care te interesează pe tine. Ci o să te ascultăm întâi cu maximă atenție, ca să înțelegem ce fel de uși îți dorești.

Credem în calitate, durabilitate și performanță și acestea sunt criteriile conform cărora am ales să lucrăm cu furnizori care investesc în cercetare și revin permanent pe piață cu uși menite să facă față celor mai diversificate situații problematice.

Pentru că gândim proactiv, am căutat mereu să le oferim românilor uși cu ajutorul cărora să depășească cele mai neașteptate probleme posibile. Am început cu o ușă antiefracție pe care am adus-o din afara țării. Aceasta a fost ușa care ne-a deschis calea către cererea din piață.

Se spune că proba de foc pe care o are de trecut o afacere e pragul de 10 ani. Iată-ne în fața celui de-al doilea deceniu. De-a lungul celor două decenii am deservit clienți persoane fizice și juridice. În ambele situații ne-am ținut și continuăm să ne ținem promisiunea, drept pentru care oferim ușile împreună cu serviciul de montaj și cu toate informațiile aferente, în vederea montării și utilizării corecte.

Actualii noștri parteneri se bucură de experiența pe care o avem în domeniu și pe care pot conta. În timp ce clienții persoane fizice pot beneficia de personalizarea produselor în funcție de preferințe, partenerii noștri care dezvoltă proiecte imobiliare au garanția stocurilor, a calității și a discounturilor aferente unor comenzi mai mari. Nu este de neglijat nici termenul de livrare.

Dar printre acestea foarte importantă este comunicarea. Ne place să fim onești și transparenți, ne place să punem pe tapet toate fațetele unei situații, lucru care ne direcționează întotdeauna către luarea de decizii în deplină cunoștință de cauză.

Faptul că spui lucrurilor pe nume, te poate pune uneori într-o lumină care pentru unii poate părea difuză. Dar de fapt e vorba de curaj și asumare, de coloană vertebrală. Dacă împărtășești aceleași valori ca și noi și ai nevoie de un partener de încredere în furnizarea de uși, hai să ne cunoaștem și să facem împreună o treabă bună!

Distribuie

Articole similare

News

Cum colaborarea cu BRIXIA transformă dezvoltările imobiliare

Peste două decenii de experiență în domeniul montajului a peste 10 000 de uși de intrare și interioare pentru dezvoltatori imobiliari de anvergură regională și națională ne-au învățat că succesul în industria imobiliară se bazează pe trei elemente-cheie: oferta competitivă, flexibilitatea în alegerea ușilor și

News

Exprimă-ți personalitatea!

Suntem siguri că dorești să personalizezi ușa de intrare cu un design deosebit, dar fără a compromite securitatea și calitatea. Poate vrei ca personalitatea ta, să se reflecte în designul casei, dar fiecare element să ofere și un nivel înalt de siguranță și izolare termică.

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.