fbpx
Înapoi la blog

Brixia – Pur și simplu uși

Brixia – Pur și simplu uși – Acesta este sloganul pe care l-am ales cu intenția de a fi cât mai clari și de a rămâne cât mai concret în conștiința persoanelor interesate de obiectul nostru de activitate.

 

Cu toate acestea, vrem să specificăm că achiziția unei uși nu e același lucru cu a cumpăra un obiect oarecare. O ușă trebuie să aibă o funcționalitate precisă și anumite caracteristici. Dacă de obicei, când ne luăm rolul de adulți în serios, vorbim despre acoperiș deasupra capului, putem completa clișeul cu necesitatea ușii. Ușa înseamnă siguranță, protecție. Ușa duce existența la nivelul superior celui care presupune simpla nevoie de adapost. De la obiect stabil, rigid si sigur, ușa merge până în zona emoțională, trecând de la obiectiva pază, la ceea ce înseamnă grija. Am zis deci Brixia SRL – Pur și simplu uși, dar domeniul este unul provocator și divers. Pune la bătaie multă răbdare, interesul de a ști mereu mai multe și de a oferi ce e mai bun.

Partea bună este că nu suntem niște lupi singuratici în sensul acesta, ci avem aliați puternici. Furnizorii noștri de uși sunt lideri internaționali pe această piață și vin zi de zi cu noutăți. Se adaptează schimbării și propun soluții de viitor. Rămâne ca noi să le înțelegem și să le transmitem mai departe. De aceea, atunci când ne călcați pragul în căutare de uși, mai întâi vă ascultăm cu atenție, pentru a înțelege cât mai bine de ce aveți nevoie, apoi vă oferim răspunsurile.

 

După cum spuneam, sloganul nostru simplifică mesajul. Dar avansând cu căutările și cercetarea, veți descoperi că în spatele unor denumiri simple sau a categoriilor, stau funcționalități ce corespund multiplelor nevoi. De exemplu, ușa blindată: nu e o ușă banală, ci e dotată cu sistem de închidere multipunct – acei cilindri individuali si una sau două încuietori.

 

Avansând pe scara siguranței, descoperim dotări precum acea plăcuță metalică blindată, ce nu poate fi secționată, situată în zona zăvoarelor. (uși Fullsafe Tesa, Sara). Balamalele pot fi reglabile si tocul ușii este bine fixat în perete, pe mai multe laturi. Pentru ca o ușă metalică să fie stabilă, are nevoie de mai multă susținere, de aceea au de la 2 la 4 balamale. Pentru izolare termică, foaia de ușă conține vată minerală sau bazaltică, polistiren expandat sau spumă poliuretanică. Garniturile asigură etanșeizarea perfectă, alături de un prag de rupere termică,in cazul usilor speciale pentru exterior. Pentru protecție împotriva zgârieturilor și umidității cauzate de diferențele mari de temperatură dintre interior și exterior, suprafețele metalice sunt vopsite în câmp electrostatic. De asemenea, feroneria rezistentă la schimbarea culorii și la interacțiunea cu obiecte ascuțite și abrazive.

Detaliile sunt cele care fac diferența și cunoașterea lor și a situațiilor care pun la încercare o ușă de-a lungul timpului sunt cele care te ajută să faci o alegere bună. Dacă totuși nivelul tău de cunoștințe în domeniu se rezumă la sloganul nostru – pur și simplu uși – nu-ți facem morală și nu te forțăm să treci la studiu. Dar în mod sigur îți vom oferi ușa optimă la pachet cu o garanție intre 2 și 5 ani, deci cu o durată cât mai lungă de viață.

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.