fbpx
Înapoi la blog

Cele mai bune uși de interior

 

  Deseori mi se intamplă să mi se pună întrebări precum “Care sunt cele mai bune uși de interior?” Întrebarea pare simplă, însă răspunsul nu este chiar așa. De ce? Pentru că bun nu înseamnă pentru toți același lucru. Cu alte cuvinte spus, femeia ideală pentru mine nu înseamnă același lucru și pentru alți cinci bărbați. Și nu e doar o chestiune de gust, ci un cumul de factori. Firește, primele lucruri la care ne gândim sunt funcționalitatea, calitatea ușii, durabilitatea ei. Dar oare când vorbim despre o ușă ținem cont doar despre aceste aspecte? Hai să le analizăm pe fiecare, unul câte unul, și la final, să tragem concluzia.

 

  Înainte de a începe să trecem în revistă ce calități ar trebui să aibă cele mai bune uși de interior, e necesar să ne gândim ce nevoi trebuie să satisfacă acestea. Astfel, aspectele importante sunt:

  • Să delimiteze interiorul
  • Să izoleze fonic încăperea
  • Să reziste cât mai mult timp – garanția
  • Să fie compatibilă cu designul interior

 

  Pe lângă toate acestea, e important să luăm în considerare condițiile în care vom folosi ușa, pentru a putea înțelege în ce măsură va face față. De exemplu, umiditatea este un factor cu mare influență asupra ușilor din lemn, PAL, MDF și HDF, care în timp, în funcție de calitatea materialului,  se vor umfla și nu se vor mai inchide bine. Situația aceasta este mai des întâlnită în locuințele orientate spre nord sau la bucătării și băi care nu beneficiază de ventilație suficientă. De asemenea, locuințele din imobilele vechi sunt predispuse la mici „modificări„ ceea ce ar putea cauza probleme la închidere, indiferent de materialul din care e confecționată ușa.

 

  În acest caz, e nevoie ca un specialist să o regleze. Așa că interesează-te: magazinul din care cumperi ușa îți oferă serviciul acesta odată cu garanția? Cât timp? Ca să ai un reper în acest sens, pentru ceea ce înseamnă scrupulozitatea în alegerea celui mai bun raport calitate-preț, îți putem spune ca noi încheiem contracte doar cu furnizori care dau garanție mai mare de cinci ani pentru uși din lemn stratificat, ținând cont de faptul că o ușă de calitate trebuie să reziste o viață.

 

  Izolarea fonică este un alt aspect important în privința ușii de interior. Delimitarea spațiului nu este suficientă dacă sunetele trec dincolo de ușă. O capacitate de izolare fonică foarte bună trebuie să fie îndeplinită la modul în care să poți vorbi cu voce tare pe hol, chiar dacă copilul doarme sau învață în cameră.

 

  În privința esteticii, oferta este întotdeauna diversificată, astfel încât dificultatea ți-o va da mai mult nehotărârea de a alege un model. Aici gustul își va spune cuvântul și-și va pune amprenta. Nu am facut nicio specificație referitoare la preț, însă trebuie să recunoaștem că acesta reflectă valoarea și calitatea ușii. În privința asta îți recomandăm să te gândești că ceea ce cumperi pentru casa ta te reprezintă și în mod sigur vrei ca noua achiziție să fie un update, un semn de evoluție.

 

  Dacă și tu cauți cele mai bune uși de interior, informează-te de pe site-ul Brixia, aici. Apoi vino la noi în show-room, spune-ne ce înseamnă asta pentru tine și noi îți vom oferi ușile care-ți vor face casa și mai primitoare!

Distribuie

Articole similare

News

Cum colaborarea cu BRIXIA transformă dezvoltările imobiliare

Peste două decenii de experiență în domeniul montajului a peste 10 000 de uși de intrare și interioare pentru dezvoltatori imobiliari de anvergură regională și națională ne-au învățat că succesul în industria imobiliară se bazează pe trei elemente-cheie: oferta competitivă, flexibilitatea în alegerea ușilor și

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.