Povestea Noastra


    Cine suntem noi, cei de la Brixia? Mai în glumă sau în serios, suntem singura firmă din Arad care vindea uși antiefracție (blindate) și în mileniul trecut! 🙂

La început, în 1999, ofeream un singur produs, de top, ușa antiefracție Tesa si credeam că suntem cea mai tare firmă din lume, deoarece comercializam un produs cum nu mai avea nimeni in oraș. În acele vremuri ușa costa între 600 si 1000 de marci germane, în funcție de dotări și vindeam o medie de 25 de uși pe lună.

După câțiva ani am început să ne întrebăm de ce nu reușeam să vindem mai mult, chiar dacă produsul era foarte bun și beneficia de o reclama pozitiva. După ceva timp în care “am investit” (aruncat bani) în publicitate pe TV, fluturași și cataloage fancy, iar frustrarea se acumula datorită lipsei de rezultate, dintr-o dată ne-am dat seama unde era problema: mândria noastră de a crede că știm ce i se potrivește mai bine clientului (bineînțeles chiar mai bine decât el).  🙂 În loc să vindem cea mai bună usă de pe piață trebuia să ne concentrăm să găsim cel mai bun raport calitate-preț pentru categorii diferite de clienți.

    Ceva trebuia schimbat și cât mai repede. Foarte mulți clienți ne întrebau de ce nu avem și o alternativă mai ieftină la produsul nostru de top. Momentul a coincis cu intrarea în piață în 2004 a celui care avea să devină cel mai mare importator de uși din Romania. Am decis să trecem peste ideile preconcepute că în China se produceau doar lucruri de proastă calitate și să încercăm să vindem ușa de intrare nou apărută pe piața românească.

După 3 luni de zile aveam vânzări de peste 100 de uși pe lună în timp ce produsul nostru top quality nu înregistra scăderi de vânzare. Piața ne demonstra că știa cel mai bine să regleze cererea și oferta. Începutul fiind făcut, ne-am gândit să căutăm și o alternativă de lux, încât să acoperim și cererile clienților mai sofisticați și astfel s-a născut în 2006 colaborarea cu furnizorii italieni de “porte blindate”, uși antiefracție cu un grad ridicat de protecție și design remarcabil.

Datorită prețului mai “piperat” pentru uși antiefracție, cu geam, produse în Italia, în 2012 am găsit o alternativă cu un grad mai scăzut de rezistență la efracție, dar cu un preț competitiv și calitate ridicată în ușile prestigiosului  producător german Hormann.

Din acel moment am început să activăm și în sectorul industrial, prin uși secționale, uși rapide sau uși rezistente la foc, astfel încât la ora actuală cele două sectoare au ajuns să aibă o pondere aproximativ egală din cifra noastră de afaceri.

Astăzi suntem în măsură să oferim produse care să satisfacă o categorie foarte largă de clienți, fără a face rabat de la calitate, lucru foarte important în viziunea noastră pe termen lung. Viziunea companiei  Brixia este de “a fi prezenți în fiecare locuință cu cel puțin un produs sau serviciu”, iar aceasta poate fi împlinită doar furnizând soluții de calitate de la mai mulți producători. Clienții apreciază că nu avem un singur furnizor de uși și că nu încercăm “să le băgăm pe gât” produse în care nu credem!

Pe scurt, nu-ți împuiem capul cu povești despre cum ușa noastră rupe norii, noi îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat. Eventual o să-ți lăsăm mai jos niște mărturii de-ale clienților noștri despre cum i-am tratat în momentul în care au avut nevoie de uși.

Dacă dorești să fii informat in legătură cu ultimele noutăți despre uși, te rugăm să ne lași o adresă de e-mail și-ți vom trimite periodic newsletter-ul nostru!