fbpx
Înapoi la blog

Exprimă-ți personalitatea!

Suntem siguri că dorești să personalizezi ușa de intrare cu un design deosebit, dar fără a compromite securitatea și calitatea. Poate vrei ca personalitatea ta, să se reflecte în designul casei, dar fiecare element să ofere și un nivel înalt de siguranță și izolare termică. Ei bine, cu gama premium de la Hörmann, le poți avea pe toate. Cum?

Te bucuri de dimensiuni la comandă! Una dintre cele mai noi caracteristici este posibilitatea de a comanda ușa de intrare în dimensiunile tale exacte, și asta fără costuri adiționale. Indiferent de mărimea spațiului tău de intrare, ușa poate fi adaptată pentru a se potrivi perfect.

Ai zeci de opțiuni din care poți alege! Cu o selecție de 15 modele de uși, inclusiv opțiuni cu și fără vitrare, ai o gamă largă din care să alegi. Poți opta pentru un design simplu și modern sau pentru unul mai elaborat și tradițional, în funcție de preferințele tale și de stilul casei tale.

Îți lași amprenta în fiecare detaliu! Cu o paletă de 14 culori deosebite, poți personaliza ușa ta pentru a se potrivi armonios cu exteriorul casei tale. Și dacă vrei să adaugi o notă de eleganță și lumină în spațiul de intrare, opțiunile de vitraj sunt perfecte pentru a permite luminii naturale să pătrundă.

Ai liniștea asigurată! Ușile Hörmann nu sunt doar frumoase, ci și funcționale. Ele oferă o protecție termică și fonică ridicată, menținând casa ta confortabilă și liniștită. În plus, aceste uși sunt proiectate pentru a oferi un nivel înalt de securitate, astfel încât să te simți în siguranță în propriul tău cămin.

Descoperi surprize la fiecare pas! Nu numai că poți personaliza ușa ta de intrare, dar poți adăuga și o ușă secțională de garaj RenoMatic. Cu sistemul său de acționare ProLift 700 inclus, acesta face accesul în garaj ușor și convenabil.

Deci, ce mai aștepți? Cu ușile Hörmann lași o impresie puternică și adaugi un nivel crescut de funcționalitate și siguranță căminului tău.

Distribuie

Articole similare

News

Cum colaborarea cu BRIXIA transformă dezvoltările imobiliare

Peste două decenii de experiență în domeniul montajului a peste 10 000 de uși de intrare și interioare pentru dezvoltatori imobiliari de anvergură regională și națională ne-au învățat că succesul în industria imobiliară se bazează pe trei elemente-cheie: oferta competitivă, flexibilitatea în alegerea ușilor și

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.