fbpx
Înapoi la blog

Gama Fullsafe: ușile antiefracție pentru intrare apartament

În universul ușilor Brixia, se deschide o nouă dimensiune a securității și designului cu gama de uși antiefracție Fullsafe. Astăzi, vrem să vă introducem în lumea acestor uși, produse chiar de noi, în România și care reprezintă o alegere de încredere pentru protecția locuinței tale.

Calități care definesc ușile Fullsafe

Ușile din gama Fullsafe sunt concepute cu o atenție deosebită la detalii pentru a asigura siguranța și confortul locuinței tale. Iată câteva dintre calitățile care definesc aceste modele impresionante:

Siguranță de Top – Ușile Fullsafe sunt echipate cu un sistem de închidere multipunct ISEO, care oferă o garanție de 200.000 de cicluri de închidere/deschidere. Acest sistem asigură o protecție solidă împotriva tentativei de efracție, oferindu-ți liniștea că locuința ta este în siguranță.

Design Personalizat – Gama Fullsafe oferă opțiuni de personalizare care te vor impresiona. Modelul Fullsafe Sara, de exemplu, vine în 10 variante de culoare prin autocolanțare și oferă 2 tipuri de mânere pentru a se potrivi preferințelor tale. În plus, Fullsafe Sara Exclusiv îți deschide ușa către mult mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv aplicarea oricărei nuanțe RAL. Astfel, poți alege o ușă care nu numai că îți asigură securitatea, dar se integrează perfect în estetica locuinței tale.

Izolare performantă – Ușile Fullsafe nu se limitează doar la securitate și design, ci oferă și o izolare termică și fonică de încredere. Cu un ansamblu din vată minerală, aceste uși contribuie la menținerea temperaturii optime în interior și la blocarea zgomotelor din exterior.

În magazinul nostru, poți consulta paletarul de culori și toate opțiunile pentru configurarea modelelor Fullsafe Sara și Fullsafe Sara Exclusiv. Astfel, poți alege ușa perfectă care să corespundă nevoilor tale de securitate și preferințelor estetice.

La Brixia, suntem dedicați să aducem calitate și inovație în universul ușilor, iar gama Fullsafe este o expresie a acestui angajament. Alege Fullsafe pentru a-ți proteja căminul și pentru a aduce un plus de stil și personalitate locuinței tale.

Le poți vedea mai bine și pe Youtube accesând https://youtu.be/Jv0i03v5RVs

Distribuie

Articole similare

News

Exprimă-ți personalitatea!

Suntem siguri că dorești să personalizezi ușa de intrare cu un design deosebit, dar fără a compromite securitatea și calitatea. Poate vrei ca personalitatea ta, să se reflecte în designul casei, dar fiecare element să ofere și un nivel înalt de siguranță și izolare termică.

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.