fbpx
Înapoi la blog

Noul BRIXIA. Universul BRIXIA.

De la un model de ușă blindată la peste 5000 de modele de uși de toate felurile. De la primul magazin de dimensiuni mici la un showroom modern aflat în pregătire. De la primele uși vândute în 1999, la un număr de peste 40.000 de uși instalate

În 24 de ani, ne-am dezvoltat ca firmă capabilă și de încredere, oferind soluții tot mai avansate pentru clienții noștri. Cu fiecare pas, am mai adăugat un capitol nou, construind în timp un adevărat „univers” al ușilor. Aici găsești informații despre funcționalitatea și designul fiecărei uși din portofoliul nostru vast, alături de toată experiența acumulată de-a lungul anilor.

În 24 de ani, ne-am dezvoltat ca oameni, fascinați de domeniul ușilor și mereu în căutare de informație, inspirație și creativitate în relația cu voi, clienții și prietenii noștri. Așa că a venit momentul să ne adaptăm imaginea, modul de a comunica cu voi și prezența online, ca să putem deschide acest univers al ușilor și pentru cei care nu ne cunosc, și pentru cei care se întorc din nou la Brixia.

E un pas important pentru BRIXIA, ca brand, și pentru BRIXIA, ca echipă și mediu de relaționare cu fiecare client. 

Deschidem universul ușilor, pe o platformă nouă, cu noi instrumente de comunicare gândite special pentru a te ajuta în alegerea ta.

Distribuie

Articole similare

News

Cum colaborarea cu BRIXIA transformă dezvoltările imobiliare

Peste două decenii de experiență în domeniul montajului a peste 10 000 de uși de intrare și interioare pentru dezvoltatori imobiliari de anvergură regională și națională ne-au învățat că succesul în industria imobiliară se bazează pe trei elemente-cheie: oferta competitivă, flexibilitatea în alegerea ușilor și

News

Exprimă-ți personalitatea!

Suntem siguri că dorești să personalizezi ușa de intrare cu un design deosebit, dar fără a compromite securitatea și calitatea. Poate vrei ca personalitatea ta, să se reflecte în designul casei, dar fiecare element să ofere și un nivel înalt de siguranță și izolare termică.

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.