fbpx
Înapoi la blog

Parteneriat Brixia – Canova

  Atunci când o colaborare are rezultatele așteptate, intenția finală este aceea de a o transforma într-o relație de lungă durată. Exact în acest fel decurge parteneriatul Brixia cu dezvoltatorul imobiliar Canova CCM.

 

  Pentru primul proiect imobiliar dezvoltat, reprezentanții Canova au ales să folosească ușile de intrare Fullsafe Tesa. Practic, acesta e produsul cu care a debutat și Brixia. La momentul respectiv, era un produs inovativ pe piață: o ușă antiefractie cu două încuietori din care una de siguranță protejată cu blindaj din oțel călit. A fost ușa cu care ne-am educat publicul în spiritul siguranței  în propria locunță și al confortului unui concediu liniștit. Lucrul acesta l-au înțeles și partenerii noștri, de aceeea ne-au ales pe noi.

 

  Actualmente, Canova are în desfășurare noi proiecte imobiliare; este vorba despre unul mai amplu, precum Rebreanu Towers și unele mai mici, cu pana la 2-3 etaje. Primul este un ansamblu rezidențial compus din 5 clădiri ce vor fi echipate tot cu uși de intrare de la Brixia. De data aceasta, însă, au optat pentru un upgrade în privința ușilor de intrare. E vorba de ușa blindată italiană Dierre – o emblemă a siguranței, o ușă customizabilă conform designului și gustului cumpărătorului. Pe lângă sistemul de închidere de avangardă cu care este dotată, ușa are un aspect nobil, prețios, datorită lucrăturii fine a panourilor din lemn. Producătorul folosește tehnologie de ultimă generație și realizează modele imposibil de imitat, ducând rafinamentul până la cel mai înalt grad.

  Aceasta a fost cea mai bună optiune pentru dezvoltator, deoarece proiectele pe care le are în derulare sunt locuințe cu standarde înalte de confort: încălzire prin pardoseală, finisaje de lux, suprafețe vitrate mari, climă și alte facilități. Este justificată deci alegerea pe care decidentul a făcut-o în privința ușilor.

 

  Pentru spațiile tehnice aflate la subsol, opțiunea este, de asemenea, cea adecvată. Vorbim aici de ușile tehnice furnizate tot de noi. Acestea pot avea suprafața perforată, pentru a permite aerisirea, circularea aerului încălzit generat de cablurile aflate sub tensiune electrică.

 

  Ne plac astfel de colaborări. Ne plac deoarece partenerii noștri au ales să privească spre viitor prin soluții inovative, așa cum e cazul noii opțiuni pentru ușa de intrare. Pentru că și viziunea Brixia este una futuristă, și noi am făcut un upgrade. Păstrăm cu nostalgie în amintire ușa care a deschis drumul afacerii noastre și pășim pe calea tot mai netedă pe care ne-o deschide tehnologia. De aceea, ne luăm rămas bun de la ușa Fullsafe Tesa… deschidem ochii larg către cele mai bune opțiuni și noi parteneriate de durată.

 

  Tu în ce mod abordezi proiectele tale imobiliare? Oricare ți-ar fi viziunea, să știi că poți conta pe noi! Te așteptăm să bați în ușa showroom-ului Brixia și să vedem împreună în ce fel putem aduce un plus de valoare afacerii tale!

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.