fbpx

Produse și servicii

De peste 20 de ani, dăm viață proiectelor de orice culoare și orice dimensiune.

Brixia îți deschide universul ușilor, unde îți garantăm că există cel puțin o ușă potrivită pentru proiectul și visul tău.

Servicii Complete

De la consultanță și montaj, până la servicii post-vânzare, îți stăm la dispoziție pentru reușita proiectului tău. Pe lângă pasiune, am dezvoltat un întreg ecosistem care acoperă orice cerințe și nevoi pentru spații rezidențiale, comerciale, industriale. La Brixia găsești liniștea unui singur furnizor care garantează implementarea visului tău, de la A la Z, având un portofoliu vast de proiecte de succes.

Ușa fancy pe care ai văzut-o pe Pinterest?

Protecție maximă pentru intrarea locuinței tale

Confortul fonic pentru biroul tău?

Le găsești în universul ușilor Brixia.

Ușurința cu care răspundem la căutările clienților noștri se bazează pe un portofoliu de branduri extrem de variat, portofoliu pe care îl îmbunătățim constant cu noi inovații.

Uși Rezidențiale

Să găsești ușile potrivite pentru apartamentul, casa ta sau pentru finalizarea proiectului tău rezidențial nu trebuie să fie o mare bătaie de cap. Îți propunem modelul de uși de interior și uși de exterior, în funcție de spațiul destinat, stilul și cerințele tale, precum și de bugetul disponibil.

Uși Statement

Pentru un interior rupt din paginile unei reviste de design, sigur că nu vei alege uși standard — ci ușile statement din universul ușilor Brixia. Vei fi surprins de inovațiile și designul exclusivist al unor branduri de renume.

Uși Industriale

Pe lângă soluțiile standard și livrare rapidă din stoc, îți stăm la dispoziție cu sisteme tehnice complexe pentru scenarii atipice. Beneficiezi de suportul nostru pentru ca proiectul tău să respecte toate cerințele necesare.

Contribuim și la îndeplinirea visului tău?

Suntem aici să înțelegem proiectul tău și să venim cu soluțiile cele mai potrivite.

Montaj și garanție

O ușă bună poate fi montată prost. În echipa Brixia vei găsi montatori profesioniști care luptă cu legile lui Murphy pentru ca tu să te bucuri de achiziția făcută și după momentul montajului. Pe lângă garanția producătorului, oferim garanție de 2 ani pentru montaj. Ne asumăm responsabilitatea pentru cele 0,2% cazuri în care nu ne-am încadrat în standardele noastre ridicate.

Service și accesorii

Povestea ușilor tale nu se încheie odată cu montajul. Îți suntem alături cu servicii post-vânzare, garantând că avem piese de schimb pentru orice model de ușă vândut în ultimii 25 de ani. De fapt, serviciile noastre nici nu se limitează la povestea ușilor tale. Uneori, suntem parte din povestea ta atunci când ai rămas blocat în afara locuinței și ai nevoie de o mână de ajutor.

Hai să povestim.

Deschidem universul ușilor și pentru proiectul tău.