fbpx
Înapoi la blog

Rebreanu Towers-usi antiefractie Brixia

Un nou proiect care face parte din lunga si fructuoasa colaborare intre Canova si Brixia este Rebreanu Towers, primul proiect „high class” cu blocuri inalte de pe Bulevardul Liviu Rebreanu (Dr.Iosif Bulbuca) din Timisoara! Proiectul confirma viziunea noastra comuna de a crea parteneriate de lunga durata cu beneficii semnificative pentru toti cei implicati.

Usa preferata pentru proiectele Canova este usa antiefractie Fullsafe Tesa, o usa cu productie continua de peste 20 de ani, usa vanduta de catre Brixia de la inceputul existentei sale.

La fel ca usa Sara, usa Tesa poate fi personalizata prin diverse variante de autocolant care imita furnirul de lemn. De asemenea feroneria este disponibila in varianta de crom lucios sau auriu lucios. Usile Tesa au incuietoare multipunct protejata de blindaj din otel calit si cilindru cu cheie cu amprenta (Mul-T-lock sau Iseo).

← Versiunile de finisare ale feroneriei, stanga crom si dreapta auriu →

Usile au la interior vata minerala, ceea ce le face sa aiba calitati ridicate de izolare fonica, un aspect care este determinant pentru multi clienti in alegerea unei usi de intrare, impreuna cu posibilitatea de personalizare ulterioara a usii prin alegerea diverselor variante de finisaj. Dupa cum vedeti in imagini, nu exista limite in posibilitatile de creeare a unei usi cu adevarat unice.

Un accesoriu de tip gadget, dar foarte functional pentru persoanele cu probleme de vedere, este vizorul electronic cu posibilitatea de fotografiere sau inregistrare video a persoanei aflate la usa!


Usile boxelor de la subsol au fost importate din Italia si sunt special destinate spatiilor tehnice,avand o rezistenta ridicata la umezeala si balamale de trafic intens. Gama usilor tehnice a fost completata de usi rezistente la foc in aceeasi culoare, usi care indeplinesc si functia de usi de evacuare fiind echipate cu bara antipanica pentru a se incadra in cerintele ultimelor norme PSI.

Usile tehnice comercializate de catre noi provin de la reputati producatori italieni,avand un raport calitate-pret optim pentru dezvoltarile de spatii rezidentiale, industriale sau de birouri! Acestea pot fi furnizate in varianta standard sau pot fi adaptate situatiilor speciale intalnite in diverse proiecte, astfel incat sa fie comandate direct pe masura solicitata. De asemenea usile pot fi personalizate prin vopsire care imita diverse elemente naturale sau pot fi imprimate imagini diverse cu impact vizual puternic pentru spatii cu necesitati deosebite.

Mai jos aveti cateva exemple de usi personalizate conform solicitarii clientului!

Distribuie

Articole similare

News

Cum colaborarea cu BRIXIA transformă dezvoltările imobiliare

Peste două decenii de experiență în domeniul montajului a peste 10 000 de uși de intrare și interioare pentru dezvoltatori imobiliari de anvergură regională și națională ne-au învățat că succesul în industria imobiliară se bazează pe trei elemente-cheie: oferta competitivă, flexibilitatea în alegerea ușilor și

News

Exprimă-ți personalitatea!

Suntem siguri că dorești să personalizezi ușa de intrare cu un design deosebit, dar fără a compromite securitatea și calitatea. Poate vrei ca personalitatea ta, să se reflecte în designul casei, dar fiecare element să ofere și un nivel înalt de siguranță și izolare termică.

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.