rezolutii pentru 2019

Rezoluții pentru 2019

 

La mulți ani!

 

Cu urarea și cu gândul ăsta ai început noul an. Le dorești tuturor cele mai bune lucruri. Și ți le dorești și ție, bineînțeles, pentru că vrei ca anul ăsta să renaști, să te reinventezi, să dai dovadă de mai multă hotărâre. Așa că, după ce înainte de sărbători ți-ai făcut ordine în lucruri, acum, la început de an îți faci ordine în gânduri și pui pe hârtie rezoluții pentru 2019, anul care tocmai a început.

 

Lista nu este complet nouă, pentru că există și lucruri ce trebuie continuate. Însă acelea sunt deja un mod de viață. Așa că partea la care ai de lucru este cea care ține de schimbarea pe care dorești să o faci.

 

Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos – Iată un motto după care trebuie să-ți conduci viața. Pentru că de-a lungul întregii zile lucrezi în poziția de șezut la birou sau conduci, este timpul să pui în aplicare motto-ul. Deci începi lista de rezoluții pentru 2019 cu un abonament la sală pentru tot anul – pentru că așa fac oamenii hotărâți. Au viziune pe termen lung.

 

Ei, după ce vii de la sală cu doza de energie activată, altfel merge treaba. Nu te mai simți toropit, atenția e mai trează, cheful de viață – mai mare, pofta de mâncare… ar putea fi și ea mai mare, dar cel puțin contrabalansezi cu efortul fizic.

 

Ce mai adaug pe lista de rezoluții pentru 2019? Ia în calcul propria dezvoltare personală și vezi ce poți face ca să crești. Oamenii mari au tendința de a crede că odată ce și-au găsit un job care le oferă stabilitate, nu mai au niciun motiv de îngrijorare și aleg să rămână într-o aparentă zonă de confort. Însă stagnarea la un asemenea stadiu înseamnă efectiv să te oprești din evoluție, să încetezi să visezi, să nu mai ai idealuri. Ești sigur că asta îți dorești de la propria viață? Sunt atât de multe locuri de văzut și atât de multe experiențe noi și inedite de trăit, încât e păcat să-ți blochezi accesul punându-ți în cale o ușă pe care să n-o mai deschizi niciodată. Așa că deschide urechea bine și interesează-te cum poți să devii mai bun în domeniul tău sau ce altceva ai mai putea exploata. Există un trend în permanentă ascensiune în ceea ce privește cursurile de dezvoltare și perfecționare pentru adulți, deci vezi cum poți să mai crești.

 

Adaugi liniuță după liniuță până îți umpli lista de rezoluții pentru anul 2019. Ai grijă! Cam toate sunt lucruri de făcut care-ți vor lua din energie, motiv pentru care îți recomandăm să adaugi pe acest TO DO LIST și concediile în care vei dori să mergi, cu tot cu destinațiile de vacanță, pentru că te vor face să te simți mai motivat. Ai terminat lista? Revizuiește-o în fiecare dimineață, pentru că sigur îți vei mai aminti ceva ce trebuie adăugat, cum ar fi să schimbi ușa aia veche la care nu te mai poți uita! Hai, să ai spor!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *