fbpx
Înapoi la blog

Usi antiefractie Sara in blocul IRIS 12-o colaborare Sedako-Brixia

In primul articol de pe blogul nostru, unde prezentam proiectele in care am fost implicati, dorim sa vorbim despre colaborarea extraordinara cu cei de la Sedako Group din Timisoara, cu care am ajuns anul trecut la finalizarea blocului IRIS 12. Colaborarea noastra inceputa in anul 2008 se concretizeaza anul acesta cu blocul IRIS 5.

A fost o placere si o provocare in acelasi timp sa ne ridicam la standardul impus de catre cei de la Sedako,standard confirmat de procentul foarte mare de apartamente vandute inainte de finalizarea blocurilor.

brixia-sedako-iris-3 brixia-sedako-iris

 

 

 

 

 

 

 

 

La fel ca in toate blocurile din ansamblul Iris,usa de intrare este din gama Fullsafe Sara, o usa cu un grad ridicat de rezistenta la efractie,care poate fi finisata in diverse culori sau nuante care imita lemnul. Broastele multipunct care echipeaza aceste usi sunt garantate la 200 000 cicluri inchidere-deschidere, ceea ce duce fiabilitatea usilor la un nivel excelent. Cheile cu amprenta si blindajul de protectie al cilindrului sunt elemente indispensabile in cazul usilor antiefractie. In cazul deteriorarii finisajului usile pot fi reinfoliate, astfel incat usile se pot pastra in conditii foarte bune o perioada lunga de timp. De asemenea in cazul unor provocari din punct de vedere al design-ului interior, fata interioara a usii poate fi personalizata la cererea clientului.

 

wmark_dsc_0357_800x533

 

Sara stejar (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru usile de la boxe din subsol am folosit usi metalice cu grila de aerisire,astfel incat sa existe posibilitatea ventilarii eficiente a spatiilor de depozitare.

usa-boxa-cu-grila-aerisire-brixia

 

Aceste usi vopsite maro, RAL 8011, au fost insotite de usi rezistente la foc 30 minute, pentru izolarea compartimentelor impotriva extinderii unui potential incendiu.

Un aspect de luat in seama este dat de faptul ca putem furniza solutii de echipare a usii de intrare si a celei de boxa cu acelasi set de chei,astfel incat sa eliminam acumularea unui numar nedorit de chei(lucru benefic doar in cazul cand vrem sa le folosim pentru a elimina vreun agresor 🙂 )

De asemenea in cadrul adapostului de protectie civila(cei de la Sedako sunt printre cele cateva companii,care se pot numara pe degetele de la o mana,ce realizeaza aceste adaposturi in blocurile lor) am folosit usi si obloane metalice etanse, usi standard pentru adaposturile ALA.

 

 

Vrem sa multumim inca o data celor de la Sedako pentru standardul inalt la care se lucreaza precum si pentru deschiderea avuta propunerilor noastre,lucru transpus in beneficii evidente pentru ambele companii!

 

 

iris-12-exterior-5 iris-12-exterior-6

 

 

 

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.