fbpx
Înapoi la blog

Uși de interior

Renovarea locuinței. Alegerea ușilor potrivite

 

Simultan cu încheierea anului școlar, cei mici si cei mari se pregătesc cu tot sufletul pentru sentimentul eliberator de vacanță. Doar că pentru oamenii mari ca tine, sentimentul eliberator de vacanță coincide uneori cu decizia de a da o nouă față locuinței. Așadar, zugrăveală nouă, poate și schimbarea parchetului, mobilierului , uși de interior noi, poate chiar și ușă de intrare.

Pentru ca treaba să meargă ca unsă, noi te sfătuim ca înainte de a da peste cap toată locuința, să-ți faci un plan bine pus la punct. Asta înseamnă să știți cum dorești să arate casa la finalul renovării. Având în vedere că urmează să faci și cumpărături, ia-ți o zi – două și jumătatea, explorați împreună magazinele de specialitate și hotărâți ce veți achiziționa.

 

Care este de fapt scopul? De ce te îndrumăm astfel? Se întâmplă ca, din cauza achizițiilor în etape diferite a mobilierului, tâmplăriei și accesoriilor, să ai în același spațiu piese incompatibile din punct de vedere al designului. Dacă nu ești designer de interior și nu știi foarte bine cum să jonglezi cu elementele decorative – materiale, texturi și culori – te sfătuim să te ghidezi după niște reguli simple. Acetea te vor ajuta să obții un aspect unitar, acuratețe și chiar bun gust.

O astfel de regulă spune că tot ce este din lemn trebuie să aibă aceeași culoare. Dacă te pricepi însă la asortarea culorilor și ai mai mult curaj, poți opta pentru un joc de două culori care să genereze un aspect îndrăzneț cu efecte pozitive. În cazul în care optezi pentru joc de culori, fiecare element trebuie să aibă un corespondent în încăpere. Așadar, poți alege să mergi pe uși de interior, parchet și mobilier de aceeași culoare sau poți asorta ușile cu parchetul, urmând ca mobila să aibă o culoare diferită. Important este ca la final interiorul să fie armonios și echilibrat.

 

Ca să te eliberezi cît mai repede de decizia la capitolul uși de interior, te invităm în showroom-ul Brixia unde vei putea alege modelele dorite, având funcționalitate maximă, la un raport calitate-preț optim. Îți punem la dispoziție modele ale brandurilor internaționale de top, precum și un produs marcă proprie, pe care l-am gândit ca pe o sumă a calităților necesare (izolare fonică, durabilitate, design simplu și o varietate de nuanțe și culori alese pentru a se putea potrivi câtor mai multe gusturi.

Veți primi atât uși de interior cât și de exterior cu montajul inclus și cu garanția aferentă, pentru că, așa cum am explicat și într-un articol anterior, montajul trebuie făcut de către o persoană instruită în acest sens. Pentru că oferim uși care merită toată prețuirea, am vrut să ne asigurăm că acestea își păstrează calitățile și după ce părăsesc showroom-ul, așa că montatorii noștri vor avea grijă de acest aspect.

Netezește-ți deci drumul în renovarea cu succes a locuinței tale și alege uși de interior Brixia. Casa ta va fi și mai ospitalieră cu o ușă potrivită. Te așteptăm!

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.