usi metalice de intrare in apartament

Uși metalice de intrare în apartament

 

  Mereu în căutarea celei mai eficiente uși de intrare în apartament, persoanele interesate ajung să decidă alegerea în funcție de materialul din care acestea sunt confecționate. Făcând o analiză simplă a rezistenței materialelor la șocuri mecanice, cei mai mulți își îndreaptă atenția către ușile metalice. Asta în ciuda faptului că, atunci când spărgătorii acționează, ei încearcă sa spargă yala, nu suprafata ușii. Intenția este aceea de a intra într-un mod cât mai silențios, fără a atrage atenția. Deci fie ușa din lemn sau din metal, tot broasca este prima țintă în cazul spargerilor. Chiar și așa, putem afirma că metalul are o rezistență mai ridicată decât lemnul. Dar comparația nu se justifică dacă placa metalica nu are o grosime considerabilă, astfel încât să nu fie foarte ușor îndoită. De fapt, o foaie de ușă metalică bine realizată are în structura ei internă acele bucle – L-uri sau S-uri – care opun rezistență.

  Usi metalice de intrare în apartament in acord cu evolutia tehnologiei

 

  Încă de la debutul afacerii noastre am comercializat uși blindate Tesa. Acestea au grosimea tablei de 1 mm. Erau, la vremea respectivă – 1999 – cele mai sofisticate din oraș, acele uși metalice de intrare în apartament care îți dau confortul nopților sigure prin închiderea multi-punct și întăriturile din zona balamalelor și a zăvorului. Această ușă însă a fost multă vreme un produs exclusivist, datorită prețului.

  Pe piață există o varietate destul de mare de uși metalice de intrare în apartament, de la cele mai ieftine, la cele mai scumpe. Ce trebuie să știți totuși este că o ușă ieftină nu este neapărat și una bună. Așa cum am specificat de mai multe ori în articolele anterioare, durata garanției reflectă calitatea ușii. Un furnizor de produse cu grad de rezistență scăzut nu se va încurca cu termene de garanție de durate mari. Revenind la subiectul nostru de discuție, putem continua cu referiri la acele uși din metal foarte subțire, care la un șoc mecanic banal, păstrează amprenta loviturii ca pe o amintire tristă.

 

  Și ca și cum acest lucru n-ar fi deja de-ajuns, surpriza neplăcută o poate da și incapacitatea acesteia de a izola termic și fonic. Deci, dacă stați la parter, aproape de ieșirea din bloc, o să simțiți fiorii temperaturilor reci de iarnă și o să pierdeți căldura prețioasă. Și atunci când o să faceți o criză nervoasă soldată cu cele mai „extravagante” metafore injurioase, va afla și tanti Rodica – vecina care va trece întâmplător prin fața ușii, și prietenele ei, vecinele de la celelalte etaje. 🙂 Deci, care să fie alegerea corectă? Vă controlați vocabularul și crizele de nervi sau achiziționați una din acele uși metalice de intrare în apartament care vă pot asigura intimitate, confort și siguranță?

 

  Nu am setat opțiunea de comment pentru că întrebarea e retorică! Vă așteptăm în showroom să vedeți ce vă oferim! Alte detalii despre ușile de intrare în apartament găsiți aici sau aici.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *