fbpx

Despre noi

Dăm viață proiectelor de orice dimensiune
prin servicii complete
și o gamă extrem de variată de uși.

Cine suntem noi, cei de la Brixia?

Mai în glumă sau în serios, suntem singura firmă din Arad care vindea uși antiefracție (blindate) și în mileniul trecut!

La început, în 1999, ofeream un singur produs, de top: ușa antiefracție Tesa. Era un produs unic pe piața locală, iar noi eram foarte mândri de performanța noastră. Între timp am găsit soluții pentru mii de clienți diferiți și am montat peste 40.000 de uși.

Cel puțin o ușă potrivită pentru proiectul și visul tău

Am realizat că cel mai important lucru pentru clienții noștri, deci și pentru noi, este să găsim raportul calitate-preț potrivit pentru fiecare proiect în parte. De aceea, oferta noastră conține opțiuni multibrand, cu focus pe nevoile clientului.

Alege cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.

În mod ideal, ne dorim ca Brixia să ajungă în fiecare locuință cu cel puțin un produs sau un serviciu. Focusul nostru este să oferim în orice situație flexibilitate și diversitate de opțiuni, garantând calitatea oferită.

Posibilități nelimitate

Oferim cea mai variată gamă de uși, pentru toate tipurile de proiecte.

Ne axăm pe a cunoaște nevoile reale ale fiecărui client, pentru a-i oferi exact produsele de care are nevoie, la un raport ideal calitate-preț. Portofoliul nostru include branduri și colecții foarte variate, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale.

Profesionalism și performanță

Ne păstrăm promisiunile și acționăm pentru beneficiul clientului.

Pentru noi e important ca fiecare client să aibă parte de o colaborare bună cu noi și de un produs pe măsura așteptărilor. Acționăm cu seriozitate și transparență, ne străduim să rezolvăm problemele clienților noștri în cel mai scurt timp și nu facem promisiuni neacoperite.

Pasiune specializată

Suntem specialiști în domeniul ușilor.

În peste 20 de ani, am învățat totul despre universul ușilor. Și tot de peste 20 de ani, experiența ne dovedește că acest univers e în continuă expansiune. Pasiunea noastră a rămas la fel și ne obligă să creștem constant.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.

Echipa

Dornici să venim cu cea mai bună soluție

De la un singur model de ușă am ajuns la o gamă completă de servicii și produse pentru orice cerințe. De la două persoane pasionate am crescut la o echipă de profesioniști și colaboratori, dornici să vină cu cea mai bună soluție pentru fiecare client.

Mircea Lezeu

Director General

Mihaela Grama

Director Financiar

Alexandru Crișan

Asistent Vânzări

Tunde Focze

Asistent Vânzări

Descoperă la ce ne pricepem cel mai bine

Portofoliul nostru include branduri și colecții foarte variate, pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale.