Parteneriat Brixia

Parteneriat Brixia – Arad Plaza

   Acum aproximativ trei săptămâni a fost inaugurat imobilul Arad Plaza, catalogat drept cel mai spectaculos proiect rezidențial din vestul țării, inclus în top 5 proiecte premium din România de către Coldwell Banker în 2017. La eveniment am participat și noi, cei de la Brixia. Practic, vântul care ne-a adus aici poartă denumirea „parteneriat”. Pentru că dezvoltatorul proiectului situat la kilometrul 0 al orașului de pe Mureș, a ales să accesorizeze spațiile cu uși de la Brixia.

 

  Proiectul constă în trei clădiri și cuprinde apartamente, dar și spații de birouri. Accesul în cele trei clădiri se face prin uși metalice italiene, ce provin de la un producător cu viziune futuristă, orientată spre durabilitate, rezistență și funcționalitate. Ușile sunt rezistente la foc, destinate traficului intens și au fost personalizate în culori diferite. Deși e amplasată central, clădirea beneficiază de izolare fonică de excepție. Apartamentele au ziduri individuale, tocmai pentru a nu transmite între ele zgomotele. Un astfel de obiectiv putea fi desăvârșit doar cu ușile Fullsafe Sara, uși metalice antiefracție, izolatoare fonic, cu una sau doua încuietori protejate cu blindaj din oțel călit, echipate cu feronerie de calitate superioară italiană. Sunt uși de intrare finisate cu o vopsea specială, cu textură fină, de culoare gri antracit sau albastru. Pentru un design cât mai futurist, adaptat stilului construcției, mânerul ales este unul de formă rectangulară.

  Apartamentele sunt echipate cu uși de interior Optima, marca Brixia, alese astfel încât să completeze designul interior unic. Acestea sunt uși din MDF, cu toc reglabil și pervaze pe ambele părți. Disponibilitatea acestui produs în mai multe variante de culoare îl face adaptabil la multiple variante de amenajare interioară. Datorită acestui aspect, designul unic al fiecărei locuințe a putut fi desăvârșit prin ușa potrivită.

 

  Corpul C al ansamblului Arad Plaza este cel care găzduiește si spațiile de birouri de tip SOHO (small-office-home-office). Accesul în acestea se face prin uși din sticlă securizată ce permit difuzarea luminii între spații. Pentru protejarea intimității ușile sunt din sticlă mată și echipate cu feronerie Dorma si Geze, mânere, broaște, amortizoare de autoînchidere, inclusiv bandou cu garnitură pentru etanșare la nivelul pardoselii.

 

  În spațiile tehnice ale clădirilor s-au folosit uși multifunctionale special destinate unor astfel de scopuri. Ținând cont că asemenea încăperi au nevoie de ventilație, deoarece se supraîncălzesc de la cablurile rețelelor electrice, inginerii au optat pentru uși metalice Ninz cu zone de aerisire perforate.

  Nouă ne place să ne facem treaba până la capăt, așa că specialiștii noștri montatori s-au ocupat de montajul ușilor la Arad Plaza. Acest lucru nu e un element de noutate. Brixia oferă ușile cu serviciul de montaj inclus și cu o garanție generoasă, demnă de luat în considerare.

 

  Așadar, proiectul imobiliar Arad Plaza a fost încheiat cu succes, spre satisfacția dezvoltatorului, a partenerilor și a tuturor celor care au decis să-l locuiască sau să-l frecventeze din prisma profesională. Noi suntem încântați că am fost implicati într-un asemenea parteneriat și rămânem în continuare deschiși tuturor provocărilor viitoare, indiferent cât de îndrăznețe și nonconformiste vor fi.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *