fbpx
Înapoi la blog

Colaborarea Brixia – Egeria: uși blindate Dierre, uși de interior Prüm

 

Evoluăm cu rapiditate spre finalul celui de-al doilea deceniu de activitate al societății Brixia. Am început în Arad, cu un produs premium, râvnit de multă lume și mai puțin accesibil. Am făcut asta din intenția de a oferi odată cu ușa, calitate și siguranță. Am mers înainte fără teamă de concurența și ne-am extins și portofoliul de uși.

 

De-a lungul timpului ne-au intrat în showroom tot felul de clienți: de la oameni obișnuiți până la proprietari de afaceri. Pe toți i-am tratat cu aceeași atenție și cu același interes. Cu toți am avut aceeași atitudine de deschidere, transparență și sinceritate. Datorită acestui lucru, datorită produselor și serviciilor aferente ce au împlinit așteptările, am câștigat încrederea clienților noștri. Apoi aceștia ne-au recomandat mai departe. Astfel, cei cu care împărtășim valori comune ne-au devenit clienți. Tot așa s-a întâmplat și cu o bună parte a colaboratorilor noștri. Un exemplu concret e colaborarea BrixiaEgeria.

 

Usa antiefractie Dierre - Brixia

 

Egeria este un magazin cu materiale și articole de construcții cu două puncte de lucru în Timișoara. Este furnizor pentru toate proiectele mari din oraș. Proprietarul afacerii, Andy Herczeg, a venit la noi în urma unei recomandări, cu intenția de a achiziționa uși pentru proiectele rezidențiale pe care le dezvoltă. Pe parcursul discuției pre-cumpărare, am vorbit despre ceea ce-și dorea, prezentându-i posibilitățile între care avea de ales. Un lucru pe care-l consider demn de a fi menționat este acela că, în momentul de față, clienții acceptă sugestiile noastre, deoarece au ajuns să aibă încredere în soluțiile pe care le propunem.

 

Revenind la poveste, din poziția sa de posesor al unui magazin de materiale de construcție, Andy știe să aprecieze și să diferențieze lucrurile și s-a îndreptat din start către un produs de calitate superioară. De aici, a mai fost doar un pas până la propunerea de colaborare. Pe scurt, a fost chimie. În plus, prin această colaborare, și-a luat o piatră de pe inimă, în sensul că tot ce ține de uși este responsabilitatea noastră. În momentul de față, suntem unici furnizori de uși pentru Egeria.

 

Am vorbit de calitate, acum ar fi timpul să-i menționăm și numele. Este vorba despre ușile Dierre. Primul calificativ al mărcii îl reprezintă siguranța, de la interior, până la exterior.

 

Aceste uși de intrare au structura de rezistență din oțel, dată de întăriturile verticale de tip omega, sudate într-un bloc compact ce conferă rezistență și rigiditate ușii. Astfel, în cazul lovirii, panelul extern va fi minim afectat, deoarece suprafața va întâmpina rezistența acelor întărituri. Sistemul de închidere cu cilindru, reinterpretat, cu rezistență la cele mai ieșite din comun metode de efracție, este un alt argument de siguranță. Acest sistem constă într-o cheie ce se rotește în interiorul unui dispozitiv cilindric, dotat cu protecție specială antiefracție. Închiderea se face printr-o cheie cu bărbie dublă, cu profil unic pe fiecare din cele două laturi, ceea ce o face extrem de greu de reprodus.

 

Dierre vine cu ceva și mai inovativ, prin încuietoarea cu control electronic ce poate fi controlată atât prin cheie, cât și prin intermediul unui cod unic memorat într-un component electronic numit transponder, aflat în corpul cheii. Acest cod poate fi activat pentru un blocaj mecanic suplimentar. Finisajele sunt foarte fine, în cel mai mic detaliu. Panelurile din lemn vopsit cu lacuri pe bază de apă sau laminate, le conferă un aspect boem, precum și rezistență ridicată la uzură. Garniturile cu care sunt dotate determină o etanșeizare completă, precum și închiderea silențioasă a ușilor.

 

De asemenea, pentru proiectele Egeria furnizăm ușile de interior germane Prüm.

 

Acestea sunt uși celulare sau, în funcție de destinație, pot fi cu umplutură de pal sau pal tubular. Construite pe structură de pal presat cu finisaj Decor, CPL sau HPL, sunt opțiuni adecvate diverselor întrebuințări. Compuse din toc reglabil, foaie de ușă și feroneria aferentă au un raport calitate-preț care le face ideale pentru proiecte rezidențiale. Ușa realizată într-un canat sau două canate poate avea diverse modele de decupaje pentru geam. Tocul standard acoperă grosimi de zid între 10-12 cm, iar la necesitate poate acoperi grosimi de zid până la 33 cm. Tocul și pervazele sunt cu muchiile rotunjite, îmbinarea pervazelor se face la 45`.

 

Usa de interior marca Prum

 

Aici am dezvăluit doar doua mărci din cele comercializate de către noi. Descoperiți mai multe pe site, în secțiunea uși sau în showroom, pe strada Mărășești, nr. 12-14, în Arad. Pentru o propunere de colaborare, scrieți-ne pe email, sunați-ne sau vizitați-ne la adresa showroom-ului.

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.