Usi de birou

Uși de birou

De ce aspecte ții cont când cauți uși de birou?

E posibil ca întrebarea să fie ușor superficială, pentru că în mod sigur nu există o singură tipologie de uși de birouri care să se preteze la delimitarea tuturor spațiilor dintr-o asemenea clădire. Dar hai să începem cu începutul.

De obicei, spațiile comune ale clădirilor de birouri sunt separate de uși mari din sticlă. Sticla poate fi simplă, pe ramă metalică sau întreaga ușă poate fi dintr-o sticlă groasă, securizată, rezistentă la șocuri și sablată. Sablarea păstrează senzația de discreție, permițând luminii să se difuzeze și dând impresia de transparență, atât de importantă într-un loc în care comunicarea trebuie să fie perfectă, fără bariere. În același timp, spațiul pare mai deschis și mai primitor. De regulă, aceste uși de birou sunt mari. În fond, intrarea trebuie să dea senzația de ospitalitate. Ușa de sticlă poate fi ancorată de zid sau chiar de un perete de sticlă, dar poate fi și culisantă, cu senzor. Alte locații în care ușile de sticlă se mai regăsesc în aceeași manieră sunt hotelurile, restaurantele sau centrele comerciale, deci spațiile publice.

La polul opus își găsesc utilitatea acele uși de birou opace, ermetice, izolate fonic, menite să țină înăuntrul lor toate informațiile confidențiale care nu trebuie să răzbată dincolo de pereții încăperii. Aparent, sunt banale uși de interior. Dar dacă privești în profunzime, descoperi o serie de funcționalități ce nu pot lipsi unor astfel de uși. Pentru că un birou găzduiește de obicei acte importante precum contracte si alte documente care necesită depozitare în siguranță, e nevoie ca ușa să poată fi încuiată. Simplul fapt că într-o clădire sunt uși de birou ce se încuie nu este suficient pentru protecția lucrurilor aflate în interior. Prin urmare, ca totul să fie în regulă, aceste încăperi trebuie să se închidă cu uși de birou robuste, care să opună rezistență. Ca aspect, depinde de gustul fiecăruia felul în care arată ușa de birou aleasă. Cele mai frecvente sunt opțiunile clasice, simple, valabile pentru toate variantele – MDF, HDF, lemn masiv sau chiar metal. Bineînțeles, opțiunea lemn este cea mai elegantă. Pentru cei care pun accent pe partea estetică, există o diversitate de modele, care de care mai prețioase și mai opulente. Însă în cazul acestora, trebuie să fii atent ca ceea ce se află dincolo de acele uși de birou să fie compatibil vizual cu designul interior al birourilor, pentru ca imaginea să fie completă.

Poate că n-ai crezut, dar printre opțiunile disponibile sunt și uși de birouri metalice, cu design futurist, cu finisaje calitative, care se pot integra cu ușurință în spațiile specifice. Ca funcționalitate, acestea sunt vârf de top, deoarece au o rezistență ridicată, sistem de închidere sigur și suportă bine traficul intens. Există o varietate de culori din care poți alege, așa că te poți juca realizând decoruri fanteziste și îndrăznețe.

Indiferent care sunt gusturile tale, noi nu le discutăm, ci doar le analizăm și-ți oferim acele uși pentru birouri care să se potrivească perfect cu designul biroului tău sau cladirii de birouri și care vor trece cu succes proba timpului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *