fbpx
Înapoi la blog

De ce să alegi uși Brixia?

Ca în orice industrie sau în orice conflict, există întotdeauna un măr al discordiei, ceva care să împartă lumea în două. Unde vrem de fapt să ajungem? Vrem să-ți arătăm de ce să alegi ușile Brixia, în loc să faci genul ăsta de achiziție de la magazinul de bricolaj. Ca să putem să-ți oferim informații cât mai concrete, o să menționăm punctual motivele, prezentând ambele situații, urmând ca la final să tragi concluzia singur, fără a fi influențat în vreun anumit fel.

1. Nivelul de experiență

Brixia – Avem experiență de două decenii și pe măsură ce am dezvoltat afacerea, am învățat continuu tot ce s-a putut despre uși, adaptându-ne la exigențele de pe piață, la situațiile problematice, la soluțiile inovatoare apărute. Datorită experienței dobândite, te putem consilia și ghida în alegerea pe care o vei face, cu garanția satisfacției.

Magazine de bricolaj – Dat fiind fluxul de personal actual, este destul de greu ca persoanele care lucrează la raionul de uși într-un supermarket de bricolaj să acumuleze cunoștințele necesare unei consilieri experimentate. Nu poți conta 100% pe vânzător în privința calității.

2. Îi dăm clientului ce ne cere

Brixia – După ce am văzut că un singur tip de produs nu este răspunsul pentru diversitatea de cereri primite, ne-am extins portofoliul, punând la dispoziție o varietate de uși care să corespundă multiplelor cerințe.

Magazine de bricolaj – Dacă n-ai găsit ce căutai, trebuie să mai colinzi și alte magazine, sau să renunți la ceea ce voiai și să accepți ce este acolo sau ce vrea să-ți dea vânzătorul.

3. Alegerea furnizorilor

Brixia – Noi ne-am ales furnizorii. Am făcut-o complet informați, cunoscându-le produsele și crezând în ele. Avem un număr mic de furnizori, însă ușile pe care le avem de la aceștia acoperă toate solicitările, de la cele mai generale, până la cele speciale.

Magazine de bricolaj – Probabil că te interesează prea puțin cine sunt furnizorii, atâta timp cât găsești uși cu nemiluita. Dar e important să o găsești pe cea care-ți trebuie ție. Când le vezi pe toate acolo, știi să alegi?

4. Cui ceri socoteală cănd apar probleme? Vei primi și soluția, repede și fără scandal?

Brixia – Dacă întâmpini o situație neplăcută cu ușa luată de la noi, ne găsești tot aici – fizic sau la telefon. Ne asumăm tot ce ține de noi și mergem cu grija pentru bunul mers al lucrurilor până cât de departe se poate, cu servicii de transport, montaj și reparații.

Magazine de bricolaj – Aici s-ar putea să fie nevoie să aștepți, cramponat într-un șir de proceduri care să te țină pe loc, fără garanția rezolvării problemei. Dacă nu reușești să te înțelegi cu persoana responsabilă, ajungi să renunți frustrat și păgubit.

5. Promisiunea viitorului

Brixia – Afacerea noastră cu uși este un proiect pe care îl dezvoltăm în permanență. Unul din obiectivele noastre este ca fiecare român să aibă măcar o ușă Brixia. Tocmai de aceea, pasul următor este deschiderea magazinului online care va face posibilă efectuarea de comenzi și livrarea oriunde în țară. Actualmente avem colaboratori în ale căror puncte de lucru am amplasat cataloage sau am expus uși. Shopul va face posibilă vizualizarea produselor și va facilita achiziția fără deplasarea clientului.De ce te sfătuim să alegi uși Brixia. Sunt 5 motive justificate, expuse în comparație cu ofertele magazinelor de bricolaj. Te-am convins? Atunci te așteptăm!

Magazine de bricolaj – Probabil că și acestea au planuri de viitor, dar nouă nu ne sunt cunoscute. 🙂

Iată de ce te sfătuim să alegi uși Brixia. Sunt 5 motive justificate, expuse în comparație cu ofertele magazinelor de bricolaj. Te-am convins? Atunci te așteptăm!

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.