magazin de uși

Magazin de uși – e-shop Brixia

De aproape două decenii aducem în România uși de calitate superioară, pentru multiple destinații, fiind parteneri de încredere, așa cum pot confirma și clienții noștri. Am început cu un singur model de uși de intrare în casă, apoi, cererea variată ne-a determinat să ne lărgim viziunea și să ne extindem portofoliul de produse, mergând de la ușile pentru spații private, până la cele pentru clădiri publice și industriale.

Sediul și showroom-ul este în Arad, însă dăruirea și know-how-ul ne-au susținut în depășirea granițelor județului, prin parteneri. Am ales să lucrăm cu parteneri internaționali, lideri de piață care promovează siguranța, confortul și longevitatea date de calitate. Am decis să gandim în spiritul viitorului. Fie că vorbim de proiecte imobiliare, de expunerea cataloagelor de produse în locațiile partenere sau de recomandarea unui client, ușile aflate sub umbrela Brixia părăsesc showroom-ul prin noi parteneri, pentru a ajunge în destinații mai îndepărtate, cu prețul unor eforturi suplimentare. Asta deoarece calitatea răzbate.

Din felul în care a evoluat totul în ultimii ani, am înțeles că lucrurile pot fi totuși simplificate și mai mult. În aceeași ordine de idei, am stat și ne-am gândit cum ar fi să-ți ușurăm viața atunci când vrei să achiziționezi uși și să-ți arătăm câtă considerație avem pentru timpul tău. De aceea, îți vom răsplăti căutările cu rezultate pe măsura așteptărilor tale. Lucrăm de ceva vreme la un site prin intermediul căruia vei putea urma un singur drum complet în achiziția de uși, fără să te ridici de pe scaun, chiar din fața ecranului tău. Prin urmare, vei accesa magazinul de uși online, unde vei putea găsi produse pe care le vei vedea – pentru că știm cât de important este designul pentru tine. Tot aici vei găsi și specificațiile tehnice de care ai nevoie, de la materialul din care ușile sunt confecționate și dimensiuni, până la dotări și accesorii, modele și culori. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare pe care nu le găsești pe site, îți putem oferi toate detaliile la telefon sau chiar și pe e-mail.

Imaginează-ți, deci, cum ar fi ca în loc să irosești ore întregi prin magazine de uși căutând – fără să mai pui la socoteală drumul parcurs pănă acolo, dus și întors – să poți sta comod pe scaun acasă sau la birou, să accesezi shop-ul magazindeusi.ro, să comanzi și apoi să aștepți să-ți fie livrate ușile direct… la ușa ta. Scapi de grija transportului și economisești timp. Am omis să precizăm că vei putea plăti în deplină siguranță, pentru că am luat toate măsurile în acest scop. Dorim să specificăm că, din grija pentru ca ușa să-ți fie livrată în stare perfectă, adică așa cum iese din fabrică și depozit, feroneria va fi transportată separat, pentru a proteja la maximum contra zgărieturilor suprafața foii de ușă.

Iată, deci, în ce fel am decis să valorificăm evoluția tehnologiei și să o punem în slujba tuturor celor care doresc să achiziționeze uși Brixia. Așa că Așa că te așteptăm în online shop, pe magazindeusi.ro!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.