fbpx
Înapoi la blog

Parteneriat

Un parteneriat este soluția care rezolvă foarte multe neajunsuri atunci când afacerea pe care o conduci necesită colaborări pentru derularea în condiții optime.

Când ești distribuitor, cuvântul „parteneriat” este sfânt. Asta presupune pe de o parte, colaborarea cu furnizorii.

 

Cu o viziune bazată pe dezvoltarea unor relații de încredere, pe evoluție, calitate și performanță, vei face întotdeauna cele mai bune alegeri. În mod sigur, nu-ți vei atrage fani oferind produse slabe calitativ. În aceeași măsură, țelul principal nu trebuie să fie câștigul. E clar, nu ești om de afaceri dacă nu iei în calcul și profitul, dar rezultatele apar garantat în momentul în care, prin activitatea ta, ai ajuns să-ți creezi imaginea de partener de încredere.

 

Am început istoria Brixia cu un produs exclusivist, precum ușa antiefractie fullsafe Tesa. Atât de tare ne-a luat valul cu ușa asta, încât ne-a trebuit multă vreme până să înțelegem că pierdem clienți din cauza că nu avem varietate de produse. Situașia ne părea cu atât mai inexplicabil cu cât feedback-ul privitor la produs era unul pozitiv. Apoi am decis să extindem portofoliul de produse în mai multe direcții.

 

Am adus în showroom, pe lângă uși de intrare în apartament, uși de exterior, uși de interior, uși tehnice și uși rezistente la trafic intens, la mare căutare pentru spațiile comerciale și clădirile publice. Pentru a continua cu certitudinea că oferim uși de calitate superioară, am încheiat parteneriat după parteneriat. Am contractat branduri de top la nivel global. Odată pasul ăsta făcut, lucrurile au cam mers de la sine. În timp, persoanele care au venit să cumpere uși de la noi s-au convins că oferim calitate.

O parte din partenerii care ne-au contractat în interes de afaceri, ne-au trecut prima dată pragul cu intenția de a cumpăra uși pentru propriile locuințe. După o achiziție sau mai multe, s-au convins că pot conta pe expertiza noastră. Au înțeles că un parteneriat cu Brixia poate fi benefic pentru business-ul lor, pentru că o astfel de colaborare rezolvă 100% „problema ușilor”.

 

Pentru un dezvoltator imobiliar, acest lucru înseamnă că a scăpat de timpul pierdut și toată bătaia de cap pe care o poate avea studiind piața și alegând uși de la mai mulți furnizori diferiți. De ce ai vrea să ai mai mulți parteneri când unu singur îți poate oferi tot ce ai nevoie, până la garanție și serviciul de montare inclus? La fel de benefic este și pentru noi să încheiem o vânzare ce constă în achiziția de uși pentru un întreg imobil, nu pentru o singură locuință.

Un astfel de parteneriat avem cu Sedako, agenția imobiliară cu propriile proiecte sau cu Wallberg,dezvoltatorul cu cel mai important proiect premium din piata aradeana,Arad Plaza. Dezvoltatorii dețin un portofoliu impresionant de imobile în zone râvnite ale Aradului si Timișoarei. Faptul că aceștia au ales de la noi toata gama de uși,reflectă diversitatea de produse pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

 

Vrei să-ți duci mai ușor proiectele imobiliare la bun sfârșit? Hai să încheiem un parteneriat și vei avea motive să fii mulțumit!

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.