fbpx
Înapoi la blog

Ușa

Tu ce știi despre ușă?

Ți-e cald? Deschide puțin ușa!

Vrei să ai intimitate? Închide ușa!

 

Vrei să te asiguri ca ești protejat? Încuie ușa!

Cam acestea sunt noțiunile pe care oamenii le au despre uși în prima tinerețe. Din acest motiv, atunci când pornesc în căutarea unei uși, când sunt întrebați de ce fel de ușă au nevoie, știu să ofere minimum de informație: ușă de exterior sau de interior, de bucătarie, baie sau dormitor. Cel mai probabil, vor acorda un interes major prețului pe care sunt dispuși să-l plătească și aspectului, pentru că e nevoie ca ușa să fie compatibilă cu aspectul casei, designului interior, deci să nu facă notă discordantă în raport cu celelalte elemente. (Dar nu toți știu întotdeauna să aprecieze acest aspect.)

 

Acestea fiind circumstanțele, e foarte ușor ca, odată ajunși în magazinul de uși, acești oameni să primească ceea ce vânzătorii doresc să le ofere, nu ceea ce au ei nevoie. Într-o lume ideală, clientul primește ce a cerut, în timp ce vânzătorul își vinde marfa pe care o are în promoție la momentul respectiv. În realitate, clientul nu-și face temele foarte bine, nu știe clar ce vrea, doar are impresia că ar ști. Iar în acest timp, responsabilul de vânzări aflat la raionul de uși, bagă în față marfa unui anumit furnizor care, cel mai probabil a plătit pentru a-și etala produsele în zona cu maximă vizibilitate din magazin. E normal, i s-a cerut să promoveze în mod special acest tip, în schimbul unui bonus.

Vrem sau nu vrem să recunoaștem, până nu ne lovim de o situație neplăcută, nu suntem în deplină cunoștință de cauză. E nevoie să trăim o experiență care ne scoate din zona de confort, pentru a învăța că trebuie să analizăm un pic mai atent starea sau proprietățile obiectului cumpărat.

 

Dacă am vrea să facem parte din gașcă aceea de oameni care, la o problemă semnalată de client în privința unei uși, căutăm circumstanțe atenuante, ar fi foarte ușor. De exemplu, nu toată lumea știe că la clădirile vechi, golul de ușă poate suferi mici „modificări” cauzate de o ușoară și aproape imperceptibilă deplasare a plăcilor de beton. Aceasta va fi depistată în momentul în care ușa nu se mai poate închide la fel ca în momentul montării.

 

O altă situație ar fi cea în care ușa e confecționată dintr-un lemn care n-a fost procesat și uscat corespunzător. Se știe că lemnul ”lucrează”. Dacă nu s-a uscat cum trebuie, procesul ulterior de uscare îi poate modifica forma. În altă ordine de idei, tot o ușă din lemn ineficient tratat, va suferi modificări în cazul în care este destinată unei încăperi cu umiditate ridicata – cum ar fi baia sau bucătăria.

 

Acestea fiind situațiile, aparent, ar fi ușor și practic – cel puțin pentru noi, să vindem uși ieftine care să plece de la noi în stare perfectă, și la scurt timp după montare, să înceapă să scoată la iveală hibele.

Dar nu, nu ne place să fim superficiali și credem cu tărie că prin ceea ce oferim nu suntem doar simpli distribuitori, ci parteneri de încredere, orientați 100% pe nevoile clientului și având ca viziune construirea unei relații de încredere absolută! Așa că te vom ajuta să înțelegi de ce ușă ai nevoie și ți-o vom oferi pe cea mai bună, indiferent cât de puțin informat ești!

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.