fbpx
Înapoi la blog

Uși pentru spații comerciale

Ca proprietar al unui spațiu comercial, ce te interesează cel mai mult la ușa de intrare?

Deși aspectul acesteia este extrem de important, pentru că vorbește despre imaginea locației, ideal este ca ușa ta să fie una prietenoasă cu clienții. Trebuie să fie o ușă ușor de deschis chiar și pentru copii, să nu fie grea, să o poți manevra chiar dacă nu ai abonament la sală, să permită accesul facil în ambele sensuri și înșiruirea poate continua. Cu alte cuvinte, ușa ta trebuie să fie atât de funcțională încât să transmită urarea „bine ai venit!” cu sau fără acest mesaj scris la intrare.

Gândește-te că depinzi de clienții care-ți intră în spațiul comercial și că ceea ce îi readuce la tine este felul în care îi faci să se simtă. Prin urmare, fă ca urarea de bun venit să nu fie doar un clișeu, ci o promisiune pe care o îndeplinești față de clienții tăi până în clipa în care aceștia au ieșit pe ușă.

În acest sens, cele mai potrivite uși de intrare în restaurant sau magazin sunt cele duble, cu deschidere în ambele sensuri, ceea ce ușurează traficul chiar și în intervalele aglomerate ale zilei, fără a bloca accesul. Din categoria de uși prietenoase cu utilizatorul fac parte și cele care nu necesită închidere manuală a clanței, cu sistem de presiune a aerului.

Firește, dincolo de aspectele care vizează interacțiunea cu utilizatorul, o calitate deosebit de importantă este rezistența la trafic intens, lucru pe care îl pot garanta doar ușile special create pentru acest scop. Tocmai de aceea, când mergi să alegi o ușă pentru spațiul comercial, pentru un domeniu public în care se perindă multă lume, îți recomandăm să specifici clar destinația ușii pe care o comanzi.

Robustețea este un aspect ce derivă din durabilitate. Este necesar ca ușa de intrare în local să fie robustă și să opună rezistență la șocuri, loviri și manipulări energice și agresive. Nu toți oamenii sunt la fel de delicați și nu toți au aceeași finețe. Tocmai de aceea vei dori ca intrarea în spațiul tău comercial să se facă printr-o ușă puternică, compactă, bine ancorată în perete.

Dacă îți place să remodelezi frecvent spațiul pe care îl deții, probabil că durabilitatea nu e o calitate care să se justifice. Dar te asigur că în aceasta se reflectă rezistența la alți factori precum lovirile și că, dacă nu te va feri de cazuri de forță majoră, cel puțin nu te va lăsa paznic în cele mai inoportune momente, rămânând pe avarii.

Așa cum am specificat și la început, e important design-ul ușilor de intrare. Ele trebuie sa-l aibă pe ”vino-ncoa’” pentru a-ți face afacerea profitabilă. În acest sens, un efect deosebit au ușile de sticlă ce permit privirii să pătrundă până în interior și să dicteze creierului și inimii dacă să intre sau să-și continue drumul.

Te-ai edificat sau ești și mai confuz? Ceva lămuriri mai găsești în pagina noastră de uși tehnice sau poți veni direct la noi în showroom sa-ți dăm direct ușa potrivită.

 

Distribuie

Articole similare

Înscrie-te la newsletter-ul nostru

Profită de promoții și află noutăți din domeniul ușilor.

Descoperă produsele și serviciile noastre

Nu îți pierdem timpul cu povești despre cele mai bune uși, ci îți dăm posibilitatea să alegi cât mai informat exact ceea ce se potrivește pentru tine.