Uși și porți Ninz

  Instalarea multinaționalelor în orașele mari ale țării, unde centrele universitare pun la dispoziție specialiști în cele mai variate domenii, a determinat reorganizarea spațiilor de lucru. Astfel, în aceste orașe, de câțiva ani încoace s-au construit centre de afaceri, clădiri de birouri ale căror spații au fost închiriate de către corporații. Datorită faptului că forța de muncă românească lucrează pentru salarii mai mici, corporațiile și-au deschis puncte de lucru în România, fie că e vorba de producție sau de spații office.

 

  Clădirile de birouri ridicate în ultimii ani se orientează pe modelul occidental. Pereții externi sunt din sticlă, sunt mai înalte decât clădirile rezidențiale, astfel încât să se scalde deplin în lumina zilei. Ei bine,desi la astfel de clădiri se pretează tot ușile de sticlă ce creează o senzație de spațialitate și transparență este necesar ca in anumite zone sa folosim usile metalice rezistente la foc,cu sau fara vitrare.

 

  Recomandarea noastră în acest sens, este ușa antifoc de la Ninz. Cu o rezistență sporită și cu funcția de izolare antifoc, aceasta e o ușă vitrată din oțel, care se pretează și la traficul intens. Ușa Ninz este foarte versatila prin caracterul ei reversibil. Se deschide,in directia in care avem nevoie și nu necesită detinerea unui stoc mare de usi. În plus, e dotată și cu sistem antipanică. Amortizoarele și mecanismul automat de închidere prin închizător de ușă cu braț retractil tip foarfecă fac această ușă ușor de utilizat și-i conferă rezistență.

  Dacă în spațiile de birouri se caută de obicei uși de sticlă cu aspect cât mai clasic, în contrabalans vin și cereri de personalizare a acestora, cu imagini în culori vii, care să facă parte integrantă din decor. De altfel, Ninz pune la dispoziție multiple variante ale ușii metalice utilizabile la interior, cât și la exterior, datorită încuietorii automate cu deschidere prin simpla acționare a mânerului. Deși variantele de culoare clasice Ninz sunt cele din paletarul RAL, există și posibilitatea personalizării.

 

   Din spațiile pline de viață ale birourilor sau instituțiilor publice, mergem către cele tehnice, pentru care Ninz are din nou o ofertă variată ce începe cu uși și se continuă cu o diversitate de porți: cu balamale, porți culisante pe orizontală, porți culisante pe verticală și porți telescopice.

  Acestea sunt optime pentru halele industriale și se realizează la comandă, deoarece necesitățile diferă. Porțile sunt realizate din foi de tablă zincată și au șine de ghidaj, casete de protecție, condtragreutăți, siguranțe termice sau electromagneți, precum și finisaje cu grunduri anticorozive și vopsele aplicate în câmp electrostatic, ce conferă o rezistență maximă la toată gama de factori precum șocuri prin lovire și zgâriere și temperaturi extreme, pozitive și negative.

 

  Modelele de uși și porți pe care le realizează Ninz, fac din acest brand furnizorul ideal pentru clădiri publice și industriale, unde este trafic intens și unde soluțiile trainice sunt la mare căutare. Pentru că Ninz se bucură deja de certificări de calitate și de recunoaștere a tuturor calităților produselor înclusiv din partea noastră, noi recomandăm achiziția de la acest producător și vă așteptăm în showroom să ne spuneți de ce aveți nevoie.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *